Love, Soul & Dance XL
Advertorial Evenementen

Love Soul & Dance Festival: een avond van betoverende muziek en culinaire verwennerij

Vanavond belooft Alphen aan den Rijn in de ban te raken van het Love Soul & Dance Festival, een spektakel waar muziek, liefde en dans samenkomen. Met niemand minder dan de getalenteerde Trijntje Oosterhuis en de soulvolle klanken van Dwight Dissels, staat een memorabele avond vol muzikale hoogtepunten op het programma. Voor de late beslissers zijn er nog enkele tickets beschikbaar via www.lovesouldance.com, maar let op, er is geen deurverkoop! 

Het festivalterrein, gelegen aan 'De Bijlen te Alphen aan den Rijn', biedt niet alleen een muzikale ervaring, maar ook een culinair festijn. Parkeren is gratis en eenvoudig: volg simpelweg de gele borden naar de aangewezen parkeerplaatsen. De organisatoren raden aan om op tijd te arriveren, zodat bezoekers maximaal kunnen genieten van alles wat het festival te bieden heeft. 

Culinaire hoogstandjes wachten op de bezoekers, verzorgd door Kanu Food en Taste of Maluku. Deze smaakvolle toevoeging aan de avond belooft niet alleen de zintuigen te prikkelen maar ook een perfecte aanvulling te zijn op de muzikale reis die het festival biedt. 

Zie het programma in de afbeelding hieronder:

De tekst loopt door onder de afbeelding.

timetable LSD landscape.jpg

En vergeet vooral niet je dansschoenen mee te nemen, want deze avond belooft een onvergetelijke danservaring te worden. De combinatie van de indrukwekkende line-up, heerlijk eten en een feestelijke sfeer maakt het Love Soul & Dance Festival een uniek evenement dat je niet wilt missen. 

Dus, navigeer naar 'De Bijlen te Alphen aan den Rijn', parkeer je auto gratis, laat je culinair verwennen, en maak je klaar voor een betoverende avond vol soul, liefde en dans. Veel plezier!


Meer nieuws

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."