Love Soul & Dance Festival

Love Soul & Dance Festival: "Uitverkocht en ongelooflijk succesvol"

Het Love Soul & Dance Festival, gehouden in een schitterende sterrentent in Alphen aan den Rijn, was een doorslaand succes. De avond was volledig uitverkocht, en het publiek heeft intens genoten van de betoverende sfeer en de geweldige muziek. 

Met optredens van Trijntje Oosterhuis, Dwight Dissels, Melanie Tuasuun, en de topband Angelo & Friends, werd de sterrentent gevuld met soulvolle klanken die het publiek meenamen op een onvergetelijke muzikale reis. De DJ's Fullscale, Mike Mercy en Dolf zorgden voor een bruisende vibe en zetten de zaal op zijn kop. 

De tekst loopt door onder de afbeeldingen.

extra 3.jpeg

extra 1.jpeg

De organisatie kijkt terug op een mega geslaagde avond en wil iedereen bedanken voor hun komst, gezelligheid en dansjes. Het enthousiasme en de energie van het publiek hebben bijgedragen aan het succes van het festival. Met een hart vol dankbaarheid hoopt de organisatie iedereen volgend jaar weer te verwelkomen in dezelfde betoverende sterrentent in Alphen aan den Rijn. Een avond om te onthouden, en een belofte voor nog meer soul, liefde en dans in de toekomst.

extra 2.jpeg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 15:50

Burgemeester en wethouders teleurgesteld in houding Rijksoverheid

Het college van burgemeester en wethouders van Alphen aan den Rijn is niet blij met de Nederlandse politiek. De Rijksoverheid blijft vasthouden aan bezuinigingen op het Gemeentefonds. Daarom moeten alle gemeenten fors bezuinigen. Vanuit het Alphense college wordt geprobeerd om, samen met andere gemeenten, druk uit te oefenen op het Rijk om meer geld beschikbaar te stellen.

Politiek vandaag 14:34

Bezuinigen op sporthallen en zwembad

In de bezuinigingsplannen van het Alphense college van burgemeester en wethouders zit ook een aantal maatregelen voor de sportvoorzieningen. Er wordt vooralsnog maar één binnenhal aan De Bijlen gebouwd en zwembad De Hoorn wordt waarschijnlijk afgestoten.

Advertorial Muziek vandaag 13:18

Een tribute aan Steely Dan zoals nooit tevoren

In de wereld van Steely Dan-liefhebbers staat The Royal Dutch Scam hoog aangeschreven, zowel nationaal als internationaal. Met een tienkoppige band van topmuzikanten, onder leiding van frontman Lo van Gorp, weten ze de magie van Steely Dan's legendarische studio-albums zoals 'Gaucho' en 'Aja' moeiteloos tot leven te brengen op het podium.

Politiek vandaag 12:06

Gratis anderhalf uur parkeren in Alphens centrum wordt afgeschaft

De eerste anderhalf uur gratis parkeren in de grote parkeergarages, achter de slagboom, wordt afgeschaft. Voortaan is het eerste halfuur gratis en het uur erna kost 1 euro. Het algemene parkeertarief gaat na deze anderhalf uur met vijftig cent per uur omhoog naar 3 euro.

Overige vandaag 10:49

Veilig met de fiets de weg op

Alphen Vitaal organiseert in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, fietsservice Totaal en een fysiotherapeut Djim Kromhout een tweedaagse fietscursus speciaal voor volwassenen en senioren die zich onzeker voelen op de fiets.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 09:23

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."