Gek van Fietsen
Advertorial Overige

Lovens: de e-bakfiets waar je op gezien wil worden

De kids afzetten op school of bij de kinderopvang en daarna nog even een boodschapje doen. Met de Lovens bakfiets parkeer je voor de deur en maak je met plezier een extra ommetje!

De herfst is volop in gang en de nodige regenbuien zijn weer onderweg. Dat is nu geen reden meer om de bakfiets te laten staan! Bij Gek van Fietsen profiteer je van een gratis regenhuif en LED dagrijverlichting bij aanschaf van een nieuwe Lovens bakfiets. Zo blijven de kinderen lekker droog en blijf jij even mobiel als altijd.

Met de steeds korter wordende dagen, is het natuurlijk ook heel belangrijk om goed zichtbaar te blijven in het verkeer. Met de extra LED-strip op de bakfiets ben je niet te missen op de weg en kunnen jullie veilig op pad.

De tekst loopt door onder de afbeelding.

Accessoires_LED-dagrijverlichting-2-1.jpg

Actieperiode

Koop jij in de actieperiode een Lovens bakfiets bij Gek van Fietsen? Dan ontvang jij niet alleen een regenhuif en dagrijverlichting ter waarde van €490,- gratis, maar krijg je ook de unieke service van Gek van Fietsen. Zij helpen je niet alleen graag bij aanschaf van een nieuwe fiets, maar staan ook voor je klaar in de jaren die volgen. Zo houd je optimaal fietsplezier op de lange termijn.

Ga naar Gek van Fietsen voor persoonlijk advies en profiteer van de leuke actie bij aanschaf van de Lovens bakfietsen! Bekijk vast het assortiment op de website en volg Gek van Fietsen op social media @gekvanfietsen!

 

 


Meer nieuws

Jubileum vandaag 11:59

Geslaagd jubileumfeest bij Winkelcentrum de Baronie

Op zaterdag 25 mei was het feest in winkelcentrum de Baronie, want ze vierden hun 10-jarig jubileum! Alle bezoekers van het winkelcentrum waren uitgenodigd om dit bijzondere moment samen te vieren. Tussen 11:00 en 16:00 uur was jong en oud welkom om te genieten van een gevarieerd programma vol optredens en leuke activiteiten.

Politie en handhaving vandaag 10:33

Ruzie in speeltuin escaleert: Politie Alphen aan den Rijn grijpt in

Op zaterdag 25 mei omstreeks 16:00 uur ontving de politie Alphen aan den Rijn een melding van een ruzie in de speeltuin aan de kruising van de Hugo de Grootstraat en de Jan Nieuwenhuijzenstraat. Wat aanvankelijk leek op een alledaagse jeugdruzie, escaleerde snel toen ouders zich ermee gingen bemoeien.

Advertorial Theater vandaag 09:45

Avondvullend programma bij Parkvilla met expositie, filmklassieker en muziek

Parkvilla organiseert op 12 juni een avondvullend programma rondom de indrukwekkende expositie LEF - Let’s Embrace Freedom - van fotograaf Henk Veldhuizen. Met deze tentoonstelling wil Henk laten zien hoe mooi het is als je vrijheid hebt om jezelf te zijn. Op deze avond is er de mogelijkheid om met elkaar in gesprek te gaan. 

Advertorial Onderwijs gisteren 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek gisteren 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige gisteren 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.