knøss
Advertorial Horeca

Luid de zomer in met de Midzomeravond bij Knøss

Leuke mensen, veel bloemen, lange tafels, muziek, lekker eten en drinken. Dat is Midzomernacht. Ken je het? Op vrijdagavond 24 juni houdt Knøss een gezellig en memorabele Midzomeravond. Kom je de zomer daar inluiden?

De Scandinaviërs koesteren hun eeuwenoude tradities veel meer dan wij. Vaak zijn het gewoontes die verbonden zijn met de natuur. Het Midzomernachtfeest is zo’n traditie. Op die dag staat de zon het langst aan de hemel en is de nacht het kortst. Tijdens Midzomernacht wordt de vruchtbaarheid van het land gevierd. En bij Knøss kun je het meevieren.

Wat kun je verwachten tijdens de Midzomeravond?

Een avond met lekker eten en drinken aan lange tafels met leuke mensen, veel bloemen, muziek en misschien zelfs een dansje. Er is tunnbröd met Knøss-dips, gravad lax (gerookte zalm met groene kruiden), een heerlijk soepje, verschillende soorten smushi (kleine smörrebröd), Knøss-balletjes (met die verrukkelijke vossenbessen compote) en een taartje met heel veel aardbeien en koffie.

De kosten bedragen € 30 per persoon. Vanaf 19:00 uur zullen ze bij Knøss klaar staan met een welkomstdrankje. Vier de zomer samen!


Meer nieuws

Blog Opinie gisteren 19:59

MINERVA Doekje voor het bloeden

De menstruatiemotie heeft het natuurlijk gehaald in de Alphense gemeenteraad. Oftewel er komt een pilot op middelbare scholen om gratis maandverband en tampons te verstrekken.

Politiek gisteren 17:26

Algemene Beschouwingen deze keer niet erg spannend

Voor het vaststellen van de begroting voor het komende jaar hebben de Alphense politieke partijen hun mening gegeven in de Algemene Beschouwingen. Donderdag 30 juni hebben de meeste fractievoorzitters hun mening gegeven.

Advertorial JA in de Horeca gisteren 17:13

Julia (19) zegt JA in de Horeca: “Wijn is mijn nieuwe passie geworden”

Al een jaar vind je Julia (19) in de bediening bij Wijnbar&Zo. Met veel plezier laat zij gasten kennismaken met de lekkerste wijnen. “Eigenlijk ben ik een soort personal assistant, want ik sta altijd klaar voor de gasten. Ik voel aan wat ze nodig hebben en bezorg ze een gezellige tijd. Het leukste is als ik ze kan verrassen!”

Blog Fase 2, lees je mee?! gisteren 16:41

Brick by brick

Steen voor steen is het laatste huis in het rijtje gesloopt. Afgepeld als een ui. Tijdens de sloop van het laatste huis heb ik de hele dag in de stress gezeten omdat ik aan het werk was (dus niet thuis). Gelukkig is alles goed gegaan.

Politiek plein gisteren 15:58

Toekomstvisie voor De Werf als broedplaats

Dit jaar nog komt er een toekomstvisie voor De Werf, waarin het uitgangspunt is opgenomen dat de locatie de functie van creatieve broedplaats moet hebben. Dat was de strekking van de overgenomen motie van GroenLinks tijdens de vergadering van de gemeenteraad van Alphen aan den Rijn op 30 juni.