De Zaak
Advertorial Evenementen

Luidt het weekend in bij Grandcafé de Zaak

Ben jij een liefhebber van Deephouse, Afro House en Lounge muziek? Doe jij graag een drankje op een terras? Of heb jij altijd zin in een gezellige avond? Kom dan aanstaande vrijdagavond naar De Zaak!

DJ Fanuel Juulesz verzorgt vrijdagavond van 20:00 tot 24:00 uur een live optreden. Gedurende de hele avond zal De Zaak wijn, bier, cocktails en andere drankjes serveren. Daarbij mag een lekker hapje natuurlijk niet ontbreken! Kom genieten van het avondzonnetje en begin het weekend goed met je vrienden.

Kans maken op een zomerse cocktail naar keuze? Klik dan hier!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:01

Magazijnopruiming op 28 en 29 februari bij Gek van Fietsen

Het fietsseizoen barst bijna los. De nieuwe modellen druppelen binnen en dat betekent dat er ruimte gemaakt moet worden in de showroom. Daarom is er bij Gek van Fietsen op vrijdag 28 en zaterdag 29 februari een grote magazijnopruiming. Hoge kortingen op een groot deel van het assortiment sportieve fietsen en e-bikes!

Overige vandaag 15:01

Audities voor Alphens Sinterklaas Journaal geopend

Op maandag 24 februari is de inschrijving voor de audities van Het Alphens Sinterklaas Journaal van start gegaan. De Alphense serie gaat al weer het tiende seizoen in dit jaar, een jubileum!

Economie vandaag 13:59

Alphense bedrijven hebben tekort aan mondkapjes door Coronavirus

Over de hele wereld is een tekort aan mondkapjes door het Coronavirus. In Peking, China wordt zelfs in enkele dagen een fabriek voor mondkapjes uit de grond gestampt om aan de hoge vraag te kunnen voldoen. Ook in Alphen kampen bedrijven met leveringsproblemen van mondkapjes.

Gezondheid en welzijn vandaag 12:43

Er is nog hoop: protest tegen sluiting HAP kan effect hebben

Henk van Gerven (SP) stelde eerder Kamervragen over de sluiting van de Huisartsenpost (HAP) in Alphen. In een antwoord laat minister Bruno Bruins weten dat de plannen de komende maanden worden besproken met belanghebbenden. Reacties en adviezen worden meegenomen, dus protesteren tegen de sluiting kan effect hebben.