Tom in de Buurt

Luisterlijn Rijnwoude in het leven geroepen

Voor veel mensen betekenen de coronamaatregelen veel minder bewegingsvrijheid en veel minder bezoek. Dat is moeilijk, want je mist een kletspraatje of een luisterend oor. Onder het motto 'Elkaar ondersteunen, zo doen we dat in Rijnwoude' is vorige week de Luisterlijn Rijnwoude gestart.

Iedere morgen

Tom in de Buurt en Actief Rijnwoude zijn samen de 'Luisterlijn Rijnwoude' gestart. Inwoners van Rijnwoude kunnen op doordeweekse dagen iedere ochtend tussen 9:00 uur en 12:00 uur bellen. De beller krijgt dan op maandag t/m donderdag een medewerker van Tom in de Buurt en op vrijdag Actief Rijnwoude aan de telefoon. “U kunt bij ons terecht om te laten weten hoe het met u gaat, of u bijvoorbeeld nog iets nodig heeft. Wellicht kunnen we u doorverwijzen naar telefooncirkels, de boodschappenlijn en andere faciliteiten. Of kunnen we u zelf tips geven. En vanzelf een luisterend oor aanbieden.” Let op: Luisterlijn Rijnwoude is geen 'advieslijn' over wat te doen met betrekking tot gezondheid.

Telefoonnummers

U kunt de volgende telefoon nummers bellen tussen 9:00 uur en 12:00 uur:

Maandag

06-42339181

Tom in de buurt 

Dinsdag

06-15130774 

Tom in de buurt 

Woensdag

06-81256668

Tom in de buurt 

Donderdag

06-28194476

Tom in de buurt 

Vrijdag 

06-23328302

Actief Rijnwoude 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Natuur en recreatie vandaag 16:49

Babynieuws vanuit Avifauna

Hoera! Afgelopen weekend zijn er vier vogels geboren in Vogelpark Avifauna. De jonge dieren kun je bewonderen in de Tropenhal.

Politiek vandaag 15:58

Alphen wil regionale invulling Klimaatakkoord iets scherper

De gemeente Alphen aan den Rijn is het eens met de Regionale Energie Strategie (RES) van de Regio Holland Rijnland. Toch willen zowel burgemeester en wethouders als de politieke partijen een aantal aanscherpingen.

Calamiteiten vandaag 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.