Buurthuis AquaRijn, de gezelligste lunchroom van Alphen aan den Rijn, doet op 10 november mee aan de week van respect. Een menu kost normaal gesproken € 3,50 maar in de week van respect kost een menu slechts € 1,50.

Iedere donderdagmiddag maken de cliënten van Gemiva een heerlijke lunch klaar. Gemiva is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. Op donderdag 10 november staat er uiensoep en een broodje eiersalade op het menu. In verband met inkoop is reserveren verplicht. Dit kan via 06 15478140.

Jary Göbel, adjunt directeur van De Thermen2 vindt het belangrijk om aan themaweken zoals de week van het respect aan te haken: “Ons buurthuis zien zijn wij een afspiegeling van de maatschappij en principiële waarden zoals respect hebben wij hoog in het vaandel staan.”

Respect voor jezelf, elkaar en jouw omgeving, daar draait het om in de Week van Respect. Gemeente Alphen aan den Rijn vindt bewustwording van respect een belangrijk thema en staat voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn.