Ingezonden
Advertorial Gezondheid en welzijn

Lunchen voor slechts € 1,50 op 10 november

Buurthuis AquaRijn, de gezelligste lunchroom van Alphen aan den Rijn, doet op 10 november mee aan de week van respect. Een menu kost normaal gesproken € 3,50 maar in de week van respect kost een menu slechts € 1,50.

Iedere donderdagmiddag maken de cliënten van Gemiva een heerlijke lunch klaar. Gemiva is er voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. Op donderdag 10 november staat er uiensoep en een broodje eiersalade op het menu. In verband met inkoop is reserveren verplicht. Dit kan via 06 15478140.

Jary Göbel, adjunt directeur van De Thermen2 vindt het belangrijk om aan themaweken zoals de week van het respect aan te haken: “Ons buurthuis zien zijn wij een afspiegeling van de maatschappij en principiële waarden zoals respect hebben wij hoog in het vaandel staan.”

Respect voor jezelf, elkaar en jouw omgeving, daar draait het om in de Week van Respect. Gemeente Alphen aan den Rijn vindt bewustwording van respect een belangrijk thema en staat voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.