Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)
Advertorial Sport

Luuk Samsom versterkt per direct Alphia selectie

Voormalig voetballer Luuk Samsom versterkt per direct Voetbalvereniging Alphia. Aan het einde van vorig jaar speelde Luuk weer zijn eerste wedstrijd in de basis van een competitiewedstrijd van ARC. Niet veel later werd echter bekend dat de speler van ARC 1 en de staf verschillende verwachtingen hadden voor wat betreft de tweede seizoenshelft. Luuk zal per direct deel uitmaken van de selectie van Alphia.

Aan het einde van vorig jaar speelde Luuk weer zijn eerste wedstrijd in de basis van een competitiewedstrijd van ARC. Op enkele weken na stond de middenvelder een jaar aan de kant met een slepende enkelblessure. Na deze vervelende blessureperiode keerde Luuk Samsom in de herfst eindelijk terug bij ARC. Echter, niet lang daarna werd bekend dat de speler van ARC 1 en de staf van de club verschillende verwachtingen hadden voor de tweede seizoenshelft.

Bij Alphia krijgt Luuk de kans om zijn weekendleven beter in te passen in het spelen van selectievoetbal. Dankzij de inspanningen van Hans Hengstmengel heeft Alphia de transfer van Luuk per direct kunnen realiseren na vlotte communicatie met de KNVB.

Aanstaande zaterdag staat het eerste team van Alphia tegenover Oudewater en zal Luuk hoogstwaarschijnlijk al te bewonderen zijn in het oranje shirt van Alphia.


Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg gisteren 16:39

WIJdezorg, Habion en Vastgoed Zorgsector gaan samenwerken in Verde Vista

Zorgorganisatie WIJdezorg, woningcorporatie Habion en belegger in duurzame huisvesting Vastgoed Zorgsector slaan de handen ineen voor de toekomstige bewoners van Verde Vista in Zoeterwoude. Hiervoor hebben ze op vrijdag 16 februari een intentieovereenkomst ondertekend. De inzet is om op deze locatie een woonvorm voor ouderen te realiseren waarbij een actieve woon- en leefgemeenschap gevormd wordt.

Justitie gisteren 14:05

Alphense letselschadejurist beschuldigd van vervalsen handtekeningen in Ridderhof schietpartij-zaak

Alphense letselschadejurist Orlando K. zou handtekeningen hebben vervalst van (ex-)cliënten die betrokken waren bij het Ridderhof schietdrama in 2011. Het Openbaar Ministerie (OM) beweert dat K. straf verdient voor het vermeende vervalsen, waardoor hij zelf een hogere vergoeding zou hebben gekregen. De Alphenaar ontkent de beschuldigingen en beweert dat er geen sprake is van vervalsing.

Politie en handhaving gisteren 11:42

Politie zoekt dringend naar vermiste Alphenaar

De politie is dringend op zoek naar Maarten Dickhoff, een 44-jarige man uit Alphen aan den Rijn die sinds 24 januari vermist is. Hij werd voor het laatst gezien in de omgeving van Gent, België.

Politie en handhaving gisteren 10:28

Politie Alphen waarschuwt voor valse telefoontjes

De afgelopen periode heeft de politie herhaaldelijk meldingen ontvangen van burgers die vreemde telefoontjes ontvangen. De meldingen betreffen telefoontjes waarbij de beller zich voordoet als een politieagent. Tijdens deze gesprekken wordt beweerd dat de persoon in kwestie gelinkt is aan criminele activiteiten, met name woninginbraken.

Advertorial Overige gisteren 09:17

Nieuwe cursus over iconische filmcomponisten bij Parkvilla

Hoe kijk je naar Once Upon a Time in the West als je de filmmuziek weglaat? Wordt de spanning van een film als Jaws niet een stuk minder wanneer je die onheilspellende bastonen niet hoort? Filmmuziek is een onlosmakelijk onderdeel van onze filmbeleving. Het versterkt emoties en geeft de beelden een extra laag. De juiste combinatie van melodieën, harmonieën en ritmes roepen bij ons spanning, vreugde, verdriet of angst op. Filmexpert Rudi de Boer neemt je vanaf 11 maart in 4 colleges mee in de magische wereld van de filmmuziek.