Dutch Dream Slaapcomfort
Advertorial Winkels

M line matrassen 1+1 gratis bij Dutch Dream Slaapcomfort

Zijn je matrassen aan vervanging toe? Wil je weer een fijn ligcomfort ervaren? Dan is NU de unieke kans. Bij Dutch Dream krijg je namelijk het 2e M line matras GRATIS!

De drukverlagende matrassen van M line vormen zich naar de contouren van het lichaam. De kern van onder andere pocketveren en/of schuimlagen zorgen voor een heerlijk ligcomfort. Door de drukverlagende werking worden M line matrassen aangeraden door fysiotherapeuten en topsporters.

Matrassen vervangen

Als mens beng je gemiddeld één derde van je leven in bed door. Een goed matras en een fijn ligcomfort is daarom geen overbodige luxe. Hierbij is het in ieder geval goed om te weten dat een matras gemiddeld 10 jaar meegaat. Daarna neemt het af in ondersteuning en hygiëne, kunnen klachten ontstaan, slaap je onrustig of kan je vermoeid wakker worden. M line matrassen hebben een drukverlagende werking. Dit zorgt ervoor dat het lichaamsgewicht over het hele matras wordt verdeeld, waardoor het aantal drukpunten wordt verlaagd. Daarnaast vormt het matras zich naar de contouren van het lichaam en is een ontspannen nachtrust gegarandeerd. Het is belangrijk om een matras te hebben die bij jou en je wensen past, zodat je een goede ondersteuning en een rechte lichaamshouding hebt.

In de winkels van Dutch Dream wordt daarom uitgebreid de tijd genomen. Met persoonlijk advies geniet jij straks weer van een heerlijk slaapcomfort. Wacht niet te lang, want de 1+1 actie is geldig tot en met 7 mei 2023. Bekijk hier meer over de actie en kom langs in een van de winkels (Alphen aan den Rijn, Euromarkt 103 – Ter Aar, Hazerswoude, Delft, Naaldwijk).


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.