Apics Flexjobs
Advertorial Werken

Maak je CV met de Apics Flexjobs CV Generator

De vakanties zijn voorbij en het normale leven is weer begonnen. Voor veel mensen is dit dan ook het moment om te beginnen met werken of te wisselen van baan. Om dit te doen heb je natuurlijk wel een goed CV nodig, maar hoe maak je dit? Via de Apics Flexjobs CV generator natuurlijk!

Via de website van Apics Flexjobs maak jij simpel jouw eigen CV. Benieuwd hoe? Makkelijk. Kies één van de vijf templates op hun website en vul vervolgens al je gegevens in. Upload nog een foto van jezelf en klaar! Vervolgens ontvang je jouw eigen ontworpen CV in je email inbox. Maak jouw CV simpel en snel hier

Voor een goed CV ben je bij Apics Flexjobs dus aan het juiste adres. Wil je toch advies over jouw gemaakte CV? Of mocht het niet lukken? Dan kun je Apics Flexjobs altijd bereiken via info@apicsflexjobs.nl of bel ze op 0172 260 600. Natuurlijk ook om een baan te vinden!


Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:59

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 12 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van boerenprotesten bij de PI Alphen en gedumpte containers met drugsafval tot aan een beschermde waterspitsmuis die Van der Valk in de weg zit. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Theater vandaag 15:33

Peter Pannekoek en Simone Kleinsma vervroegd in de verkoop

De voorbereidingen voor het nieuwe theaterseizoen dat in september van start gaat, zijn in volle gang. Hoewel het programma pas in mei bekend wordt gemaakt, kondigt Theater Castellum alvast twee grote namen aan: Peter Pannekoek komt in 2024 terug met ‘DNA’ en Simone Kleinsma is te zien in de gloednieuwe musical comedy ‘De Hospita’. Beide voorstellingen gaan vervroegd in de verkoop.

Oud Alphen vandaag 14:02

Oud Alphen: de vernieuwde Hofbrug was een ‘groote verbetering’

Wist jij dat je vroeger over de Hofbrug moest om naar het Hof van Alfen te gaan? Deze brug lag tussen de huidige Julianastraat en Prins Hendrikstraat. In de jaren ’30 werd de Hofbrug verbreed om het ook toegankelijk te maken voor auto’s.