Het is alweer even geleden, maar vorig jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien?

Met hun bitterzoete lyrics en hoopvolle ondertoon is Cookhouse een echte indie popband. Je herkent de Cookhouse sound aan het rauwe, maar ook gevoelige randje en de harmonieuze combo van gitaar en drums - precies zoals de broers zelf zijn. Tijdens de Alphense Fijnproevers speelde Ronald speelt in zijn eentje, maar ook dat was genieten! Niet alleen bij de Alphense Fijnproevers was Cookhouse te bewonderen, ook op andere podia zijn zij te zien. Zo speelden ze op festivals, bij Luxor Live en bij de Vorstin in Hilversum. 

Heb jij ook zo genoten van de muziek van Ronald en wil jij dat hij een keer bij jullie komt spelen op jullie evenement? Of wil je meer weten over waar en hoe hij te boeken is? Neem dan contact op via info@ronhendrickx.com. Ben je benieuwd naar hoe de broers samen spelen en wil je dat Cookhouse op jouw evenement komt spelen? Neem dan contact op via info@cookhousemusic.com.