Cookhouse Music
Advertorial Alphense Fijnproevers

Maak je feest compleet met indie popband Cookhouse

Het is alweer even geleden, maar vorig jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien?

Met hun bitterzoete lyrics en hoopvolle ondertoon is Cookhouse een echte indie popband. Je herkent de Cookhouse sound aan het rauwe, maar ook gevoelige randje en de harmonieuze combo van gitaar en drums - precies zoals de broers zelf zijn. Tijdens de Alphense Fijnproevers speelde Ronald speelt in zijn eentje, maar ook dat was genieten! Niet alleen bij de Alphense Fijnproevers was Cookhouse te bewonderen, ook op andere podia zijn zij te zien. Zo speelden ze op festivals, bij Luxor Live en bij de Vorstin in Hilversum. 

Heb jij ook zo genoten van de muziek van Ronald en wil jij dat hij een keer bij jullie komt spelen op jullie evenement? Of wil je meer weten over waar en hoe hij te boeken is? Neem dan contact op via info@ronhendrickx.com. Ben je benieuwd naar hoe de broers samen spelen en wil je dat Cookhouse op jouw evenement komt spelen? Neem dan contact op via info@cookhousemusic.com.


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.

Advertorial Horeca gisteren 17:24

Kamer van Admiraal: een geslaagde opening in de nieuwe zaak!

Vorige week was het een avond om te onthouden in Alphen aan den Rijn, toen de Kamer van Admiraal haar deuren opende voor het publiek. Met een top sfeer en een overvloed aan activiteiten, markeerde de opening een nieuwe mijlpaal in de lokale uitgaansscene.

Politiek plein gisteren 16:42

Krachtenbundeling tussen Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen

In een tijd van toenemende versnippering en politieke zelfgerichtheid slaan Nieuw Elan en Lokaal Belang Alphen (LBA) verrassend de handen ineen. Ze starten met samenwerken en hebben zelfs plannen om later dit jaar te fuseren tot één krachtige lokale partij.

Advertorial Overige gisteren 13:42

Neem jij het roer over van AlphensBootverhuur.nl?

AlphensBootverhuur.nl is een bloeiend bedrijf in de bootverhuur gevestigd in Alphen aan den Rijn en klaar om overgenomen te worden. Deze kans biedt een compleet pakket, inclusief de goed ontwikkelde website, twee boten met trailer, een uitgebreid klantenbestand en een efficiënt boekingssysteem.