Cookhouse Music
Advertorial Alphense Fijnproevers

Maak je feest compleet met indie popband Cookhouse

Het is alweer even geleden, maar vorig jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien?

Met hun bitterzoete lyrics en hoopvolle ondertoon is Cookhouse een echte indie popband. Je herkent de Cookhouse sound aan het rauwe, maar ook gevoelige randje en de harmonieuze combo van gitaar en drums - precies zoals de broers zelf zijn. Tijdens de Alphense Fijnproevers speelde Ronald speelt in zijn eentje, maar ook dat was genieten! Niet alleen bij de Alphense Fijnproevers was Cookhouse te bewonderen, ook op andere podia zijn zij te zien. Zo speelden ze op festivals, bij Luxor Live en bij de Vorstin in Hilversum. 

Heb jij ook zo genoten van de muziek van Ronald en wil jij dat hij een keer bij jullie komt spelen op jullie evenement? Of wil je meer weten over waar en hoe hij te boeken is? Neem dan contact op via info@ronhendrickx.com. Ben je benieuwd naar hoe de broers samen spelen en wil je dat Cookhouse op jouw evenement komt spelen? Neem dan contact op via info@cookhousemusic.com.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.