Mitchell Rietveld
Advertorial Winkels

Maak je Halloween compleet met een griezelige outfit van de Alphense Feestwinkel

Enge nepspinnen, kostuums, slingers en lampionnen, tot aan dansende skeletten en nepwonden. Bij de Alphense Feestwinkel haal je gemakkelijk alles in huis om er een geslaagd Halloweenfeestje van te maken.  

“De winkel is volledig in de Halloweensfeer omgetoverd”, vertelt Natascha van de Alphense Feestwinkel. Verander in de engste clown ooit, IT, of laat de weerwolf in jezelf los. Maar een dwangbuis of een Freddy Krueger kostuum, inclusief masker, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook heb je de optie om jezelf te verkleden als een enge verpleegster, een zombiebruid of een angstaanjagende non.

Het kinderassortiment van de Halloweenkostuums is zeker niet minder eng dan de afdeling voor volwassenen. Wil je het toch iets minder spannend? De Alphense Feestwinkel biedt ook ‘mildere’ kostuums aan, waarbij kinderen bijvoorbeeld verkleed kunnen gaan als heks of ridder met gescheurde kleding. De Alphense Feestwinkel heeft de grootste collectie Halloween maskers van Alphen aan den Rijn. 

Halloween
Ga je zelf Halloween vieren? Of ga je op vrijdag 18 of zaterdag 19 oktober naar Freaky Nights in Archeon? Of loop je mee met de optocht van de Fantasie Compagnie? De Alphense Feestwinkel zorgt ervoor dat je in het engste kostuum verschijnt. Veel griezelplezier!

De Alphense Feestwinkel is te vinden in de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen vandaag 16:42

De Kloostertuinen: alles wat nieuwbouw zo mooi maakt

Hoge bouwkwaliteit en volop mogelijkheden om je huis op je eigen smaak af te stemmen: het is zomaar een greep uit de vele pluspunten van de nieuwbouwhuizen en -villa’s in Kloostertuinen fase 3. Binnenkort start de bouw van dit project in nieuwbouwwijk Burggooi in Alphen aan den Rijn.  

Blog Opinie vandaag 15:46

Weekend

Ed, één van mijn oude voetbalmaten uit Weesp, stuurde vrijdagavond een appje of ik kaartjes kon regelen toen ik bij Wet 'n Wild op het terras zat. Ik had geen idee waar hij het over had. Maar toen onze jongste dochter ook een nerveus berichtje stuurde, was het tijd om op onderzoek uit te gaan. Wat bleek, Golden Earring en André Hazes jr. waren aan de line-up voor het Zomerspektakel toegevoegd. Met Bløf als afsluiting is dat wel een programma waar je mee voor de dag kan komen.  

Verkeer en vervoer vandaag 15:09

Fietsverlichtingsactie in Alphen

Op zaterdag 2 november wordt de jaarlijkse regionale fietsverlichtingsactie gehouden. Ook in Alphen kun je jouw fietsverlichting laten controleren en zo nodig laten repareren.  

Horeca vandaag 14:02

Restaurantweek: Bij Hen

Van 31 oktober tot en met 10 november 2019 wordt de Alphens Restaurantweek georganiseerd. Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen. Deze keer zetten we Bij Hen in de schijnwerpers.

Advertorial Cultuur vandaag 13:07

The Naked Truth in Parkvilla

Op zondag 27 oktober staat de Golden Earring tribute band The Naked Truth met een try out concert in het Parkvilla Theater.   

Gemeente vandaag 12:12

Mogelijke verhoging afvalstoffenheffing

Landelijk nemen de verwerkingskosten van afval toe en de opbrengsten van grondstoffen af. Om deze reden wil de gemeente Alphen aan den Rijn de tarieven van afvalstoffenheffing in 2020 verhogen.