Mitchell Rietveld
Advertorial Winkels

Maak je Halloween compleet met een griezelige outfit van de Alphense Feestwinkel

Enge nepspinnen, kostuums, slingers en lampionnen, tot aan dansende skeletten en nepwonden. Bij de Alphense Feestwinkel haal je gemakkelijk alles in huis om er een geslaagd Halloweenfeestje van te maken.  

“De winkel is volledig in de Halloweensfeer omgetoverd”, vertelt Natascha van de Alphense Feestwinkel. Verander in de engste clown ooit, IT, of laat de weerwolf in jezelf los. Maar een dwangbuis of een Freddy Krueger kostuum, inclusief masker, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook heb je de optie om jezelf te verkleden als een enge verpleegster, een zombiebruid of een angstaanjagende non.

Het kinderassortiment van de Halloweenkostuums is zeker niet minder eng dan de afdeling voor volwassenen. Wil je het toch iets minder spannend? De Alphense Feestwinkel biedt ook ‘mildere’ kostuums aan, waarbij kinderen bijvoorbeeld verkleed kunnen gaan als heks of ridder met gescheurde kleding. De Alphense Feestwinkel heeft de grootste collectie Halloween maskers van Alphen aan den Rijn. 

Halloween
Ga je zelf Halloween vieren? Of ga je op vrijdag 18 of zaterdag 19 oktober naar Freaky Nights in Archeon? Of loop je mee met de optocht van de Fantasie Compagnie? De Alphense Feestwinkel zorgt ervoor dat je in het engste kostuum verschijnt. Veel griezelplezier!

De Alphense Feestwinkel is te vinden in de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Rechtszaak vandaag 11:31

OM eist 7 jaar cel tegen verdachte woningoverval

Op vrijdag 5 april 2019 werd een Alphens echtpaar overvallen in hun eigen huis. Zij dachten via Marktplaats een koper te hebben gevonden voor een Rolex-horloge, maar dit bleek niet het geval te zijn. Het Openbaar Ministerie (OM) heeft zeven jaar cel geëist tegen de hoofdverdachte.

Sport vandaag 09:01

Wouter Blok en KV Tempo aan het einde van het seizoen uit elkaar

Hoofdtrainer Wouter Blok en Tempo nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar. Dat is in goed overleg tussen beide partijen besloten. De inwoner van Bodegraven is bezig aan zijn eerste seizoen bij de Alphense korfbalvereniging. Ook Robin Sas, trainer van het tweede team, gaat Tempo verlaten. Hij is bezig aan zijn tweede seizoen bij de Alphense club. 

Wonen en bouwen gisteren 16:35

Woonforte: pas op voor illegale slapers

In de wintermaanden krijgt Woonforte geregeld meldingen van bewoners dat er illegale slapers bivakkeren in flats. Daarom raadt Woonforte aan om geen onbekende mensen binnen te laten, zodat dit soort situaties zo veel mogelijk kunnen worden voorkomen.

Blog Opinie gisteren 15:31

ARC heeft het niet gemakkelijk, veel doelpunten bij Alphen - Stompwijk

ARC moest zaterdag in de Utrechtse wijk Ondiep aantreden tegen koploper DHSC, de club die samen met de Racing promoveerde uit de eerste klasse A. Op het sportpak Wesley Sneijder is de fusieclub dit seizoen onverslaanbaar. Ook ARC ondervond dat en ging met 2-1 ten onder.