Mitchell Rietveld
Advertorial Winkels

Maak je Halloween compleet met een griezelige outfit van de Alphense Feestwinkel

Enge nepspinnen, kostuums, slingers en lampionnen, tot aan dansende skeletten en nepwonden. Bij de Alphense Feestwinkel haal je gemakkelijk alles in huis om er een geslaagd Halloweenfeestje van te maken.  

“De winkel is volledig in de Halloweensfeer omgetoverd”, vertelt Natascha van de Alphense Feestwinkel. Verander in de engste clown ooit, IT, of laat de weerwolf in jezelf los. Maar een dwangbuis of een Freddy Krueger kostuum, inclusief masker, behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Ook heb je de optie om jezelf te verkleden als een enge verpleegster, een zombiebruid of een angstaanjagende non.

Het kinderassortiment van de Halloweenkostuums is zeker niet minder eng dan de afdeling voor volwassenen. Wil je het toch iets minder spannend? De Alphense Feestwinkel biedt ook ‘mildere’ kostuums aan, waarbij kinderen bijvoorbeeld verkleed kunnen gaan als heks of ridder met gescheurde kleding. De Alphense Feestwinkel heeft de grootste collectie Halloween maskers van Alphen aan den Rijn. 

Halloween
Ga je zelf Halloween vieren? Of ga je op vrijdag 18 of zaterdag 19 oktober naar Freaky Nights in Archeon? Of loop je mee met de optocht van de Fantasie Compagnie? De Alphense Feestwinkel zorgt ervoor dat je in het engste kostuum verschijnt. Veel griezelplezier!

De Alphense Feestwinkel is te vinden in de Hooftstraat 137 in Alphen aan den Rijn.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Beleef Alphen vandaag 15:42

Beleef Alphen: skiƫn bij Ski & Snowboard Xperience

Deze zomer gaat Lars (25) voor Alphens elke week op stap. ''Ik licht één activiteit uit en schrijf uitgebreid over wat ik gedaan heb. Om te ervaren wat er kan, wat er doen is, maar vooral om te ontdekken wat er te beleven is in Alphen. Ik maak stadswandelingen, bezoek het Archeon, hang in de touwen bij het klimpark en nog veel meer!” Deze week: skiën bij Ski & Snowboard Xperience.

Wonen en bouwen vandaag 15:11

Het uitgestorven Rode Dorp in beeld

Leegstaande huizen, uitgestorven straten en ingegooide ramen. Een deel van het Rode Dorp ligt er verlaten bij door de sloop die in oktober van start gaat. Het doet sommigen zelfs denken aan een spookstad, zoals het Belgische plaatsje Doel. In deze fotoserie brengen we de situatie in beeld. 

Calamiteiten vandaag 13:10

Grote file op N207 door ongevallen

Op zaterdag heeft er aan het begin van de middag een ongeval plaatsgevonden op de Oostkanaalweg (N207). Hierdoor ontstond een file, waarin drie auto's vervolgens op elkaar botste. Dit zorgde voor een nog grotere file.