Alle Hens
Advertorial Feestdagen

Maak je klaar voor een onvergetelijke start van 2024 bij Alle Hens

Zit jij ook elk jaar weer te wachten totdat het 00:00 uur is? Oud en nieuw komt tot een hoogtepunt, want Alle Hens heeft aangekondigd dit jaar vroeg van start te gaan op Oudejaarsdag. Zing 'Gimme! Gimme! Gimme!' en maak je klaar voor een onvergetelijke start van 2024 bij Alle Hens.

Vanaf 15:00 uur trappen ze bij Alle Hens af met een heerlijke portie bitterballen, de allerlekkerste oliebollen en de leukste ABBA-hits om de feeststemming er alvast in te brengen. Om 00:00 willen ze samen met hun gasten proosten op het nieuwe jaar met een glaasje bubbels. Vanaf 22:00 uur zal DJ Anthony het stokje over nemen en vanaf 03:00 uur kan je helemaal los gaan op de beste housemuziek met DJ Donny Ray! Met het ABBA thema belooft het een avond vol glitter, glamour en onmiskenbare hits te worden.  

Hele nacht feest

Ben je jonger dan 25 jaar en wil je ook feesten tijdens Oudejaarsnacht? Feestcafé Schatjes opent haar deur om precies 01:00 uur. Samen met de gezelligste barcrew, de beste deuntjes en DJ Ro goes ABBA willen ze het nieuwe jaar goed inluiden. Speciaal voor deze avond hebben ze verschillende leuke aanbiedingen. Een fles champagne voor €25,- , een fles Rocketshot voor €25,- en een doos Flügel voor €40,-. 

Of je nu vroeg begint bij Alle Hens of de nacht eindigt bij Schatjes, één ding staat vast: Oudejaarsnacht wordt een avond om nooit te vergeten. Entree is helemaal gratis. De minimale leeftijd voor Alle Hens is 25 jaar en ouder, voor Schatjes is dit 18 jaar en ouder. De deuren blijven de gehele nacht open en ze gaan door tot het nog gezellig is. 

Bar Amsterdam is gesloten tijdens deze jaarwisseling. Bar Biefsto DAAN is gesloten van 31 december tot en met 8 januari en zal 9 januari 17:00 uur haar deuren weer openen. 


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.