Bij Hen

Maak je op voor een avond boordevol culinaire verrassingen Bij Hen

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november organiseren wij de najaarseditie van de Alphens Restaurantweek. Elf dagen lang serveren restaurants de lekkerste meergangen menu’s. Bij Hen serveert een viergangen diner vol met culinaire verrassingen.

Bij Hen is de plek in Alphen aan den Rijn waar gastvrijheid de boventoon voert. Het restaurant ligt op een prachtige locatie: middenin het groen, tegenover de kinderboerderij en op loopafstand van de Zegerplas. Het menu van Bij Hen zit altijd boordevol culinaire verrassingen, met opties voor iedereen. Er wordt gekookt met verse ingrediënten, door een chef die zijn vak verstaat. En dat proef je, ook tijdens de Alphens Restaurantweek!

Culinaire verrassingen

In vier heerlijke gangen maak je kennis met de smakelijke gerechten die Bij Hen te bieden heeft. Als voorgerecht kun je kiezen uit de steak tartaar, geserveerd met crème van cepes, kwartelei, little gem, krokante focaccia en zoetzure bundelzwam. Vegetarisch? Ga dan voor de carpaccio van knolselderij, geserveerd met crème van cepes, hazelnoot olie, hazelnoten, zoetzure bundelzwam en rucola.

Daarna is het tijd voor een tussengerecht. De chef bereidt een smakelijke Thaise pompoensoep, geserveerd met een Dukkah soepstengel, rode peper en crème fraiche.

Het hoogtepunt van de avond is natuurlijk het hoofdgerecht. Je kunt kiezen uit een diamanthaas geserveerd met pompoenchutney, zoetzure pompoen, gebraiseerde pompoen, aardappel mousseline en rode port jus; of truffel risotto met kastanjechampignon, shiitake, enokii, Parmezaan en postelein.

Heb je nog plek voor een toetje? Gelukkig maar! Op het menu staat namelijk een dessert waar chocoladeliefhebbers zeker van zullen genieten. Geniet van een heerlijke chocolade mousse met oreo crumble, merengue en aardbei.

Alphens Restaurantweek

Van donderdag 28 oktober t/m zondag 7 november leggen diverse restaurants uit Alphen en omgeving jou weer in de watten met een heerlijk meergangendiner. Geniet van de lekkerste gerechten bij één van de deelnemende restaurants. Je kunt kiezen uit verschillende prijsklassen, dus er zit altijd iets tussen dat bij jou past! Dineer bij jouw favoriete restaurant of kies juist eens voor wat anders. Het kan allemaal tijdens de Alphens Restaurantweek. 

Zin in smakelijke culinaire verrassingen? Reserveer dan snel op www.alphensrestaurantweek.nl. Hier kun je ook de menukaarten en andere deelnemers terugvinden.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.