Advertorial Werken

Maak jij de switch naar de zorg?

Wil je de overstap maken naar de ouderenzorg maar wil je niet jarenlang terug de schoolbanken in? Zoek je werk met toekomstperspectief, waarin je écht iets kunt betekenen voor een ander? WIJdezorg biedt je de kans om je in 18 maanden tijd volledig te laten omscholen tot verzorgende!

Kies je voor dit uitdagende traject, dan heb je één keer per twee weken een lesdag en daarnaast werk je minimaal 24 uur per week in een van de zeven locaties van WIJdezorg, gelegen in het Groene Hart. En wist je al dat je vanuit elke willekeurige branche de overstap kunt maken naar de zorg? Of je nu vanuit de bouw de overstap naar de zorg wilt maken, of dat je uit de horeca, detailhandel, een kantoorfunctie of uit een andere branche komt; iedereen kan bij WIJdezorg aan de slag!

Klinkt dit als een mooie nieuwe stap in je carrière? Kijk dan snel op: https://www.werkenbijwijdezorg.com/switch-naar-de-zorg/

Voor meer informatie kun je ook altijd even contact opnemen met Debby van de afdeling werving en selectie.

Werving & selectie
Debby Pronk
06-127 97 447 (bellen en WhatsApp)
werken@wijdezorg.com


Meer nieuws

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?

De sfeer van het Zomerspektakel gisteren 12:31

Van Koninginnedag tot slot-act op het Zomerspektakel: het verhaal van Helemaal Top

In 2017 stond Helemaal Top voor het eerst op het podium van het Zomerspektakel aan het Meer, een hele eer voor het trio. Nu, zes jaar later, mag de band de zondagavond afsluiten. We spreken Toine Kremer over de essentie van Helemaal Top, hun optredens bij het Zomerspektakel en de voorbereiding op het komende festivalseizoen.

Advertorial Activiteiten voor kids gisteren 10:58

Ontmoet Bob de Bouwer bij winkelcentrum De Aarhof

Het succes van Bob de Bouwer kent geen grenzen en is razend populair bij kinderen zowel in Nederland als in de rest van Europa. Overal waar Bob de Bouwer verschijnt loopt het storm. De televisieheld zal ook in Alphen komen. Op 3 juni komt Bob de Bouwer naar winkelcentrum De Aarhof.