Das Winterfest

Maak kans op kaarten voor Das Winterfest!

Doe mee met de online enquête van Das Winterfest en maak kans op 2 kaarten. Das Winterfest geeft deze prijs maar liefst 10 keer weg.

Das Winterfest en Winterlake komen 7 en 8 februari naar Alphen toe. En het belooft een mooi feest te worden!

De vrijdagavond kun je bij Das Winterfest een winterfeestje bouwen. Gehost door Marco Kraats. Samen met hem spring je van links naar rechts met de Snollebollekes en ga je terug in de tijd met Paul Elstak. Een avond vol met gezelligheid!

Zaterdag is het tijd voor Winterlake: 2 area’s, 2 stijlen. In area 1 kun je genieten van lekkere house beats van Roog, Erick-E, la Fuente, Vato Gonzales en nog veel meer. Area 2 wordt gevuld met de beste techno muziek. Dit wordt gebracht door onder andere Secret Cinema en Juan Sanchez.

Ga voor de enquête naar https://surveys.typeform.com/to/L4oxZO. De actie loopt tot en met 26 januari. Das Winterfest zal zelf de winnaars bekend maken en benaderen.

Nog geen kaarten? Kijk op ticket.alphens.nl en sla je slag!


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:03

IJssalon San Paolo gaat bijna open!

Het is bijna zo ver: vanaf zondag 1 maart kun je eindelijk weer ijsjes halen bij San Paolo op het Thorbeckeplein! En dat is niet alles.

Overige gisteren 16:25

Project Stichting Tsjernobyl gecanceld door coronavirus

Van 2 maart tot en met 23 april zou een groep van 23 kinderen voor het project van Stichting Tsjernobyl Alphen naar Alphen komen, maar dit gaat niet door. De Wit-Russische overheid heeft groepen verboden om naar het buitenland te reizen in verband met het coronavirus.

Overige gisteren 15:30

Bloemen en brieven ter nagedachtenis aan slachtoffer steekpartij

In de nacht van zaterdag op zondag vond er een steekincident plaats in een woning aan de Robijnstraat in Alphen. Hierbij is een 16-jarige jongen uit Amsterdam overleden. Ter nagedachtenis aan het slachtoffer zijn er bloemen en brieven neergelegd op het Topaasplantsoen.

Overige gisteren 14:48

Krijgt Alphen een locatie voor Real Life Gaming?

Sinds 2018 bieden Sebastiaan Thie en Roy van Ommen Real Life Gaming (RLG) aan. Hun doel is om de nieuwe generatie kinderen uit te dagen door sport en gamen met elkaar te combineren. Thie en Van Ommen hebben de gemeente Alphen aan den Rijn nu ook benaderd voor een locatie in Alphen.

Overige gisteren 13:44

SAVA organiseert Internationale Vrouwendag

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is een dag die vrouwen over de hele wereld, in elke cultuur op haar eigen manier, vieren. Het is een dag waarop verbinding, samenwerking en solidariteit centraal staan. Ook in Nederland is worden activiteiten en evenementen georganiseerd voor Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is Vrijheid, wat betekent vrijheid voor jou?