Advertorial Politiek plein

Maak kennis met de #3 en #4 van PvdA Alphen aan den Rijn: Albert Bremer en Peter Bakker

Grote kans dat jij misschien niet goed weet op wie je bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen kunt stemmen. De PvdA helpt je daar graag een handje mee. Maak kennis met de nummers 3 en 4 van de Partij van de Arbeid van Alphen aan den Rijn en laat ze je overtuigen om op 16 maart sociaal te stemmen.

In het dagelijks leven ben jij?

Albert Bremer: "Portfoliomanager en CIO adviseur bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dit houdt in dat ik betrokken ben bij alle belangrijke ICT ontwikkelingen van de inspectie."
Peter Bakker: "Opa, gepensioneerd jurist bij Rijkswaterstaat en geïnteresseerd in de belangrijke dingen waarover de gemeente moet beslissen."

Jij wordt gelukkig van?

AB: "Mooie muziek en heerlijk fietsen door de natuur, maar ook van een mooie expositie in een museum kan ik heel blij worden."
PB: "Mijn kinderen en kleinkinderen, en van echt werkende oplossingen voor problemen in de gemeente."

Jij wordt boos van?

AB: "Dat er willens en wetens onrecht wordt aangedaan aan mensen die het al slecht hebben."
PB: "Van schurken die andere landen binnen vallen, en van populistische praatjes van bestuurders die niet de problemen van de mensen oplossen."

De mooiste plekjes in de gemeente vind jij?

AB: "Voor mij het Bentwoud, het Zaanse Rietveld en het stukje Kromme Aar nabij de Zegerplas, maar ook al woon ik al ruim 40 jaar in Alphen, tijdens mijn vele fietstochtjes zie ik steeds weer nieuwe mooie plekjes in onze gemeente."
PB: "De plek waar natuur en landschap rust en ruimte geven, maar ook een plek waar stad en dorp zo goed zijn ingericht dat de mensen er fijn kunnen wonen en werken."

Jouw speerpunt is?

AB: "Duurzaamheid. In mijn achterhoofd speelt steeds weer de gedachte dat onze generatie misschien wel de laatste is die nog een omslag kan bereiken in de klimaatverandering. Daarbij wil ik niet zomaar klakkeloos en in paniek dingen overnemen en doen, maar juist met anderen kijken wat de beste aanpak is en me daar hard voor maken."
PB: "Betaalbare woningbouw in mooi en leefbaar ingerichte wijken in de dorpen en de stad."

Lees hier verder over de plannen van de PvdA Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Advertorial Politiek plein gisteren 20:34

Minister Van Gennip en CDA-lijsttrekker Berendsen spreken op avond in Hazerswoude-Dorp

Met de verkiezingen voor het Europees Parlement voor de deur (op 6 juni aanstaande) organiseren de gezamenlijke CDA-afdelingen in het Groene Hart een verkiezingsavond op dinsdag 21 mei met lijsttrekker Tom Berendsen en een aantal kandidaten. Ook minister van Sociale zaken en werkgelegenheid Karien van Gennip zal tijdens de avond spreken, evenals de nieuwe regionale voorzitter van LTO, Kees Captein.

Advertorial Overige gisteren 14:16

De kracht van frequentie bij het SamenhuiS

Kanker kan je leven flink op z’n kop zetten. Het is onzeker wat je te wachten staat, hoe je toekomst eruit ziet. Door de hele rollercoaster kan je jezelf en het vertrouwen in je lichaam behoorlijk kwijt raken. Alles staat op ‘overleven’. Wat helpt jou om je beter te voelen?

Advertorial Evenement gisteren 09:54

Bestel snel je pre-order ticket voor Lekker Hollands feest!

Op zaterdag 22 juni wordt het tijd voor een heerlijk Hollands feestje met topartiesten! Kom gezellig langs en geniet van een dag vol Nederlandse gezelligheid en muziek. Tickets zijn nu beschikbaar, maar wees er snel bij, want de pre-order tickets vliegen de deur uit! Voor de vroege vogels is er een echte Hollandse deal voor slechts €14,95! Sla snel je kaartjes in, want hierna zijn alleen nog de early bird tickets beschikbaar voor €22,50.

Advertorial Winactie Actie 19 mei 2024 16:24

Win een zes weken afvalprogramma ter waarde van €330

Sport-zorg geeft aan twee gelukkige mensen de kans om een zes weken durend afvalprogramma te volgen ter waarde van €330! Lees hieronder wat je moet doen om kans te maken.

Romeinen 19 mei 2024 13:15

De Romeinse limesweg ligt nog altijd onder de grond

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft veel Romeinse voorwerpen opgegraven. Er is echter geen enkele ruïne te zien. Maar, er is wel een Romeinse weg die onder de grond nog altijd gewoon bestaat. Het is deze limesweg die langs de Oude Rijn regelmatig tevoorschijn komt als er aan een modern bouwproject wordt begonnen.