Maak kennis met de #3 en #4 van PvdA Alphen aan den Rijn: Albert Bremer en Peter Bakker

Grote kans dat jij misschien niet goed weet op wie je bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen kunt stemmen. De PvdA helpt je daar graag een handje mee. Maak kennis met de nummers 3 en 4 van de Partij van de Arbeid van Alphen aan den Rijn en laat ze je overtuigen om op 16 maart sociaal te stemmen.

In het dagelijks leven ben jij?

Albert Bremer: "Portfoliomanager en CIO adviseur bij de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dit houdt in dat ik betrokken ben bij alle belangrijke ICT ontwikkelingen van de inspectie."
Peter Bakker: "Opa, gepensioneerd jurist bij Rijkswaterstaat en geïnteresseerd in de belangrijke dingen waarover de gemeente moet beslissen."

Jij wordt gelukkig van?

AB: "Mooie muziek en heerlijk fietsen door de natuur, maar ook van een mooie expositie in een museum kan ik heel blij worden."
PB: "Mijn kinderen en kleinkinderen, en van echt werkende oplossingen voor problemen in de gemeente."

Jij wordt boos van?

AB: "Dat er willens en wetens onrecht wordt aangedaan aan mensen die het al slecht hebben."
PB: "Van schurken die andere landen binnen vallen, en van populistische praatjes van bestuurders die niet de problemen van de mensen oplossen."

De mooiste plekjes in de gemeente vind jij?

AB: "Voor mij het Bentwoud, het Zaanse Rietveld en het stukje Kromme Aar nabij de Zegerplas, maar ook al woon ik al ruim 40 jaar in Alphen, tijdens mijn vele fietstochtjes zie ik steeds weer nieuwe mooie plekjes in onze gemeente."
PB: "De plek waar natuur en landschap rust en ruimte geven, maar ook een plek waar stad en dorp zo goed zijn ingericht dat de mensen er fijn kunnen wonen en werken."

Jouw speerpunt is?

AB: "Duurzaamheid. In mijn achterhoofd speelt steeds weer de gedachte dat onze generatie misschien wel de laatste is die nog een omslag kan bereiken in de klimaatverandering. Daarbij wil ik niet zomaar klakkeloos en in paniek dingen overnemen en doen, maar juist met anderen kijken wat de beste aanpak is en me daar hard voor maken."
PB: "Betaalbare woningbouw in mooi en leefbaar ingerichte wijken in de dorpen en de stad."

Lees hier verder over de plannen van de PvdA Alphen aan den Rijn.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Sport vandaag 16:26

Synchroonzwemsters van AZC Alphen zijn Nederlands kampioen

Afgelopen weekend deden maar liefst 28 dames van AZC Synchroon mee aan de Nederlands Kampioenschappen Senioren en Masters in Zwolle. Op twee onderdelen werd goud behaald en daarnaast neemt de club ook een bronzen medaille mee naar huis.

Overige vandaag 15:47

Betere bescherming voor molenbiotopen alle Alphense molens

De Rijnlandse Molenstichting diende bezwaarschriften in over de forse aantasting van de molenbiotoop van de Vrouwgeestmolen in Alphen aan den Rijn. Naar aanleiding hiervan heeft de gemeente nu alle molenbiotopen in de bestemmingsplannen onderzocht.

Advertorial Theater vandaag 12:50

Tweede bijeenkomst: verhalen delen uit het Rooie Dorp

Het Rooie Dorp in Alphen aan den Rijn is een markante plek vol verhalen die het waard zijn om verteld te worden. Parkvilla gaat samen met de bewoners deze verhalen laten zien in de vorm van een theaterstuk. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:42

Nieuw plan voor tankstation en snellaadplekken langs N207

Ondernemer Peter van Eijk heeft plannen om langs de N207 tussen Alphen aan den Rijn en Leimuiden een nieuw tankstation te bouwen. Het onbemande TinQ-station komt bij de rotonde van de N207 en de Vriezenweg, aan de kant van Leimuiden.