Advertorial Economie

Maak kennis met de nieuwe wijnkaart van Wijnbar&Zo

Sinds vorige week zijn we gestart met onze nieuwe wijnkaart! Na weken van proeven en selecteren hebben Ruud en Jordy weer een fantastische kaart in elkaar gezet, completer dan ooit!

Naast onze vertrouwde keuze van wijnen uit alle hoeken van de wereld, hebben we ons 'klassieke' aanbod flink uitgebreid: Erste Lage Riesling uit de Pfalz, Vouvray, Châteauneuf-du-Pape, Aloxe-Corton, enzovoorts.

Wist u bijvoorbeeld dat we nu meer dan 250 wijnen hebben, waarvan meer dan 95% ook per glas te bestellen is? Of het nu een verdejo is uit Spanje, een Amarone della Valpolicella uit Italië of een klassieke Bourgogne zoals een Chassange-Montrachet; bijna alles is per glas verkrijgbaar.

Hieronder een klein overzicht van nieuwe wijnhuizen waar we mee zijn gaan werken. Kom gauw langs en probeer een van onze nieuwe, fantastische wijnen!

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 16:19

Een winkel die voelt als thuis

Sinds april is Marquardt Keukens gevestigd aan de Rijneke Boulevard in Zoeterwoude. Met zijn unieke manier van werken wil ondernemer Filip Gels zich onderscheiden in de keukenbranche. Passie, vakkennis en transparantie staan centraal bij dit nieuwe concept.  

Algemeen gisteren 14:54

Gemeentelijke Veteranendag op de Werf

Op zaterdag 21 september was het College van Burgemeester en Wethouders aanwezig op de gemeentelijke Veteranendag, wat plaatsvond op de Werf in Alphen.

Sport gisteren 13:43

ARC kan winnen in de Hoofdklasse

Zo, de eerste overwinning in de Hoofdklasse is binnen. Op het prima veld van Capelle wist ARC de nog ongeslagen thuisclub te verslaan. Met een 2-1 zege op zak werd de bus ingestapt en dat was uiteraard een heerlijk gevoel.

Overige gisteren 12:30

Dansflashmob op Wereld Alzheimer Dag

Zaterdag 21 september was het Wereld Alzheimer Dag. Met een dansflashmob in het Alphense centrum haalde dansers van Cools Dance & Events ruim € 200 euro op.  

Evenementen gisteren 10:54

TOOST Foodtruckfestival wordt druk bezocht

Vandaag is de laatste dag van het TOOST Foodtruckfestival, en dus de laatste kans om het festival in het Europapark te bezoeken. Vanaf 13:00 uur is het terrein geopend voor publiek. Tot 21:00 uur kun je terecht voor de lekkerste gerechten.

Advertorial Wonen en bouwen gisteren 09:36

Bezoek de Duurzaamheidsmarkt op 10 oktober in Archeon

Wist je dat een duurzaam huis eigenlijk veel eerder binnen je bereik ligt dan je denkt? Het bespaart niet alleen energie maar ook kosten. Wil je meer weten over energiebesparende maatregelen voor jouw woning? En welke subsidie- en financieringsoplossingen er zijn? Bezoek dan de Duurzaamheidsmarkt op donderdagavond 10 oktober in Archeon.