Advertorial Economie

Maak kennis met de nieuwe wijnkaart van Wijnbar&Zo

Sinds vorige week zijn we gestart met onze nieuwe wijnkaart! Na weken van proeven en selecteren hebben Ruud en Jordy weer een fantastische kaart in elkaar gezet, completer dan ooit!

Naast onze vertrouwde keuze van wijnen uit alle hoeken van de wereld, hebben we ons 'klassieke' aanbod flink uitgebreid: Erste Lage Riesling uit de Pfalz, Vouvray, Châteauneuf-du-Pape, Aloxe-Corton, enzovoorts.

Wist u bijvoorbeeld dat we nu meer dan 250 wijnen hebben, waarvan meer dan 95% ook per glas te bestellen is? Of het nu een verdejo is uit Spanje, een Amarone della Valpolicella uit Italië of een klassieke Bourgogne zoals een Chassange-Montrachet; bijna alles is per glas verkrijgbaar.

Hieronder een klein overzicht van nieuwe wijnhuizen waar we mee zijn gaan werken. Kom gauw langs en probeer een van onze nieuwe, fantastische wijnen!

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 18:42

Drukte op de weg door boeren

Het was op woensdagmiddag 19 februari druk op de weg. Op de N207 en N446 waren er een hoop tractoren op weg naar huis.

Gemeente vandaag 17:11

Aantal bijensoorten mede door gemeente Alphen aan den Rijn gestegen

Sinds 2015 is de gemeente Alphen aan den Rijn actief betrokken bij het Groene Cirkel Bijenlandschap. Het doel is om de soortenrijkdom van bijen en andere bestuivende insecten in de regio aanzienlijk te vergroten. In 2018 is het aantal bijensoorten hierdoor al met 34% toegenomen.

Advertorial Overige vandaag 15:38

Productiehuis Alphen bouwt aan werktheater op broedplaats De Werf

Nog even en er kan geen creatieve, ondernemende huurder meer bij op De Werf, de hotspot van de Alphense maakindustrie. Ook Productiehuis Alphen (PA) heeft een plek gekregen tussen de ambachtslieden, kunstenaars en ondernemers.

Blog Opinie vandaag 14:25

Komt een vrouw bij de bank...

Daar zat ze dan op maandagochtend bij mij aan tafel, geheel ontredderd. Het was pas een paar maanden geleden dat ze op dezelfde plek zat, nu alleen, destijds nog met haar man.