Eskens B.V.
Advertorial Werken

Maak kennis met Eskens collega Robert!

Maak kennis met Robert Morrison, ooit begonnen als bakker in Schotland, waar hij is geboren en getogen, en nu maakt hij onderdeel uit van het team bij Eskens Tinting Solutions (ETS) als Werkplaats coördinator.

Robert Morrison is in 2011 begonnen bij ETS in de werkplaats en hield zich bezig in het in- en uit elkaar halen en het onderhouden van (verf)mengmachines. Vandaag de dag is Robert doorgegroeid naar de rol van Werkplaats coördinator. Robert is verantwoordelijk voor beheer en onderhouden, reviseren van alle (verf)meng machines die in de werkplaats binnenkomen.

Met zijn kennis en ervaring stuurt Robert zeven werkplaatsmonteurs aan en zorgt hij ervoor dat zij volledig op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en technieken die de machines beschikken en de machines gereed kunnen maken voor de klant. Als de (verf)mengmachines einde dag zijn klaar gemaakt, doet Robert nog een laatste grondige check om te zorgen dat de machines klaar zijn voor transport. 

Waarom is werken bij Eskens leuk?

“Elke dag leer je weer wat nieuws. De machines ontwikkelen zich in een razend tempo met geavanceerde software en technieken. Daar moet je je keer op keer in blijven verdiepen en die kennis tot je nemen en weer overbrengen aan je collega’s. Je krijgt veel vrijheid om je werk op je eigen manier  in te richten. In mijn rol heb ik ook veel contact met mijn collega service monteurs, ze weten me altijd te vinden voor technische vragen als ze er zelf niet uitkomen. Nieuwe collega service monteurs die bij ons starten, worden vaak door mij -een week lang- ingewerkt in de werkplaats. Ik zorg ervoor dat ze alle ins en outs over de machines leren waar ze mee te maken krijgen.  Dat maakt mijn werk zo divers en leuk!”

Wat voor een collega ben jij? 

"Ik ben altijd relaxed en heel duidelijk. Ik zorg ervoor dat we als team op elkaar ingespeeld zijn en kan goed aanvoelen als er wat speelt bij een collega. Ik ben ook heel benaderbaar, althans dat hoop ik, haha! Ik vind vertrouwen hebben in elkaar heel belangrijk.”

Eskens als werkgever

“Eskens voelt voor mij als een familiebedrijf. Iedereen wil elkaar helpen en heeft interesse in elkaar.”

Mooiste moment van afgelopen jaren?

“Een mega mooi project bij onze klant waarbij we in een zeer korte tijd 800 machines moesten installeren. Ik heb hierbij een belangrijke rol gespeeld in de coördinatie. We hebben dit zeer succesvol en naar tevredenheid van de klant opgeleverd.”

Wil jij net als Robert Morrison deel uitmaken van het Eskens team? Dat kan, ze zoeken nog een werkplaatsmonteur. Bekijk de vacature hieronder.

Solliciteer direct

 


Meer nieuws

Sport vandaag 16:11

Opening buurtsportvereniging Kerk en Zanen

Op 3 juli vindt van 14:00 – 16:00 uur de opening van de buurtsportvereniging in Kerk en Zanen plaats. Een buurtsportvereniging is een plek waar inwoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen bewegen. De vereniging wordt georganiseerd door en met inwoners in de wijk.

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen.