Josh Walet
Advertorial Bouw en techniek

Maak kennis met GVL Installatietechniek: duurzaam comfort en persoonlijke service!

In de kille wintermaanden wil niemand in een koud huis zitten. Voor wie kampt met kapotte CV-ketels of droomt van een warme vloer, is GVL Installatietechniek dé bestemming!

Glen heeft jaren in de installatie-wereld gewerkt. Afgelopen jaar heeft hij hier zijn eigen bedrijf in opgezet. Door aanvullende opleidingen heeft hij zich gespecialiseerd in moderne technologieën zoals warmtepompen, waardoor GVL Installatietechniek de ideale partner is voor duurzame oplossingen.

Duurzaam

GVL Installatietechniek bestaat uit Glen en collega Nils. Ze richten zich voornamelijk op het verduurzamen van woningen, met diensten variërend van zonnepanelen en warmtepompen tot airconditioning, vloerverwarming en CV-ketels. Wat het bedrijf onderscheidt, benadrukt Glen, is hun sterke focus op klantenservice. "Onze service is eigenlijk het belangrijkst, samen met de kwaliteit van ons werk", zegt hij.

Persoonlijke aandacht

Het bedrijf maakt gebruik van A-merken om de kwaliteit van hun producten te waarborgen. Ondanks het groeiende succes houden Glen en Nils het bedrijf klein. Persoonlijke aandacht voor klanten is nog steeds prioriteit één voor GVL Installatietechniek. "Als ons nummer wordt gebeld, nemen Nils of ik persoonlijk op. Geen bandjes of doorverwijzingen," voegt Glen toe.

Met de naderende koude periode staan verwarmingen weer aan en spelen CV-ketels een cruciale rol. Heb jij een kapotte CV-ketel of wil jij een warme vloer? Bekijk hier de website van GVL Installatietechniek!


Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:24

Woensdag 28 februari opening informatiepunt Zorg en Welzijn in de Aarhof

Op woensdag 28 februari is het zover: het Informatiepunt Zorg en Welzijn opent haar deuren in winkelcentrum de Aarhof. Ze nodigen alle inwoners van Alphen aan den Rijn van harte uit om deel te nemen aan deze feestelijke gelegenheid, waarbij ze een nieuwe fase van ondersteuning en samenwerking markeren.

Advertorial Film vandaag 14:21

Parkvilla Filmhuis trekt steeds meer bezoekers

Het Parkvilla filmhuis heeft maar liefst 46% bezoekers meer ontvangen in 2023 dan het jaar daarvoor. Het hoogste bezoekersaantal ooit. Ook 2024 heeft een goede start. Een speciale programmacommissie samen met programmeur Cindy van der Hoorn bepalen de titels. En met succes. Steeds meer mensen weten Parkvilla te vinden.  

20 van Alphen vandaag 13:02

Bereid je voor op de 20 van Alphen met deze tips!

Ben jij al klaar voor de 20 van Alphen? Wij zijn er om je te helpen! Met het evenement om de hoek, delen we graag essentiële tips om je optimaal voor te bereiden op deze dag. Lees verder hoe je jezelf kunt klaarstomen voor deze hardloopwedstrijd!

Overige vandaag 11:50

Haal de lente in huis: verse Paastakken van het Kroondomein!

Het voorjaar staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer bijna Pasen is. De jaarlijkse Paastakken-actie op het Kroondomein begint inmiddels een traditie te worden, want ook dit jaar kun je weer langskomen voor Paastakken die vers van het land afkomen.

Advertorial Overige vandaag 10:34

Kinderkledingbeurs zomer editie op vrijdag 8 maart!

Ook zin in de zomer? Vrijdagavond 8 maart kan je weer de leukste zomeroutfits scoren voor de kids. Zoals altijd gaat het om leuke en kwalitatief goede (merk)kleding voor klassieke kledingbeurs-prijzen.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:16

Rijschool Toppie zoekt rij-instructeurs om hun team te versterken

Het behalen van je rijbewijs is een fantastisch moment. Eindelijk mag je dat felbegeerde document gaan halen en mag je de weg op. Om ervoor te zorgen dat je goed begeleid wordt naar je examen, werkt Rijschool Toppie met de meest ervaren instructeurs. Maar om al hun leden te kunnen helpen, is Rijschool Toppie op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs. Rijschool Toppie is zelfs bereid de opleiding tot rij-instructeur te betalen indien iemand deze nog niet heeft behaald.