De Thermen2
Advertorial Sport

Maak kennis met nieuwe watersporten tijdens de Aquamarathon

Dinsdag 19 april organiseert De Thermen2 een aquamarathon in zwembad De Hoorn. Tijdens deze marathon maak je tijdens een gezellige maar intensieve avond kennis met drie verschillende aquasporten!

De Thermen2 organiseert deze avond om mensen kennis te laten maken met het aanbod aquasporten. Tijdens de aquamarathon kan je deelnemen aan Aquarobic, Floatfit en Aquajoggen. Bij Aquajoggen worden spieren getraind, zonder gewrichten te belasten. Aquarobic traint uithoudingsvermogen, kracht, lenigheid en coördinatie en tijdens floatfit train je op een drijvende mat voor een strak lijf en een topconditie! Kortom, een intensieve training, maar vooral heel gezellig. 

De Thermen2 verwacht dat alle vaste sporters meedoen en kijkt uit naar nieuwe gezichten. Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Ook staat er een gezond tussendoortje voor je klaar: twee uur sporten is natuurlijk niet niks.

Meedoen? Een kaartje kun je kopen aan de kassa in beide zwembaden. De marathon begint om 19:00 uur en duurt tot 21:00 uur.


Meer nieuws

Evenementen vandaag 15:50

Laatste 500 tickets voor de Zomerspektakel Vrijdag nu in de verkoop

Sta jij straks op het Zomerspektakel aan het Meer om zoals vanouds lekker te zingen en te dansen op muziek van Anouk, Snelle en Kensington? Scoor dan nog snel je tickets, want met tweeënhalve week op de teller zijn er nog maar 500 kaarten beschikbaar.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 15:01

Nieuw initiatief in de regio: “De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden”

Gelijke kansen voor alle kinderen. Het is een mooi uitgangspunt, maar de praktijk is weerbarstig. Afgelopen jaren nam de kansenongelijkheid in de regio Leiden-Haaglanden verder toe. Door de coronacrisis raakten kinderen in een achterstandssituatie verder achterop. De Coöperatiekring Leiden-Haaglanden wil daar verandering in brengen. Door financiële ondersteuning van concrete projecten zoals extra taallessen of de coaching van ouders.

Politiek vandaag 14:16

Aanleg fietsbrug over Aarkanaal start na de zomer

Na enige vertraging plus oplopende kosten wordt de geplande fietsbrug over het Aarkanaal in het verlengde van de Burgemeester Bruins Slotsingel na de zomer aangelegd. Naar verwachting kunnen de eerste Alphense fietsers en voetgangers in het voorjaar van 2024 de brug in gebruik nemen.

Wonen en bouwen vandaag 13:29

Sloopterrein Rode Dorp wordt vanaf donderdag eindelijk volledig afgesloten

Aankomende donderdag en vrijdag wordt in het Rode Dorp dan eindelijk de gehele bouwplaats voor de nieuwbouw van fase 2 afgesloten met hekken. “Daarmee maken we een afgesloten bouwplaats, een veilige omgeving waarbinnen we de oude woningen kunnen slopen en de nieuwe woningen kunnen opbouwen.”