Thijs Standbouw B.V.
Advertorial Overige

Maak kennis met planner bij Thijs Standbouw: Marloes

Thijs Standbouw B.V. is een full-service beurspartner en is gespecialiseerd in het bouwen van complete beurzen, zowel nationaal als internationaal. Om alle beursprojecten succesvol op- en af te bouwen, is een nauwkeurige planning vereist waarin alles qua personeel en logistiek goed op elkaar is afgestemd. Maak kennis met Marloes Lazet, woonachtig in Maarssen en sinds 1 december 2023 werkzaam bij Thijs Standbouw als planner.

Goede eerste weken achter de rug

Marloes: “Mijn eerste weken bij Thijs Standbouw zijn goed verlopen. Ik ben in december begonnen en dat is nog net het ‘staartje’ van een hele drukke periode in de standbouwwereld. Gelukkig is het nu wat rustiger en dat geeft mij de mogelijkheid om mijn rol als planner te verkennen en verder eigen te maken.”

Wat houdt de functie planner in?

“Ik zorg ervoor dat onder andere de personeelsplanning voor alle komende beursprojecten voor dit jaar wordt gemaakt. Ik doe dit in samenwerking met de Projectmanagers; zij hebben hun planning voor evenementen voor dit jaar helemaal rond. Veel klanten komen ieder jaar terug op de planning, en dat is heel fijn! Op die manier weet ik op basis van vorig jaar hoeveel medewerkers ik moet inplannen om de beursprojecten op- en af te bouwen. Verder zorg ik ervoor dat het wagenparkbeheer op orde is.”

Bij Thijs Standbouw realiseren wij niet alleen nationale beursprojecten, maar ook internationaal. We proberen zoveel mogelijk naar beursprojecten te rijden met onze trailers en bedrijfsbussen, maar soms is de afstand dusdanig groot dat we ervoor kiezen om met het vliegtuig te reizen. Onze medewerkers blijven dan op locatie overnachten om het project op- en af te bouwen. Ik zorg ervoor dat de vluchten worden geboekt en ik reserveer de hotelovernachtingen voor onze medewerkers.

Georganiseerde chaos!

“De functie planner is voor mij nieuw, en daardoor valt er voor mij veel te ontdekken. Dat maakt mijn werk juist heel leuk en uitdagend. Ik houd van georganiseerde chaos! Ik kom zelf wel uit de evenementenwereld en daardoor ben ik gewend aan de dynamiek van hele drukke en rustige periodes.”

Iedereen is gelijkwaardig

“Mijn eerste indruk van Thijs Standbouw? Het voelt als een warm en betrokken familiebedrijf waar je in terechtkomt! Wat mij aanspreekt is dat iedereen gelijkwaardig is en op die manier wordt behandeld. De drempel is laag, waardoor je makkelijk bij iedereen naar binnen stapt.“

Wat voor een collega ben jij?

“Ik ben nog in de fase dat ik eerst de kat uit de boom kijk. Daardoor ben ik misschien wat stiller dan normaal. Maar eenmaal helemaal op mijn plek dan kan ik best veel praten! Ik ben een heel sociaal persoon en altijd geïnteresseerd in anderen.”

Voetbal

“Wat ze nog niet van mij weten is dat ik van voetbal houd en ik ben een echte Ajax fan! -Sorry Frank (Frank Lelieveld is de huidige eigenaar van Thijs én Feyenoord fan) – Daarnaast houd ik heel erg van koken. Met veel plezier heb ik afgelopen kerst een vijfgangendiner gemaakt voor familie en vrienden.

Afsluiten van een werkdag

“Als ik naar huis rijd, neem ik de toeristische route. Via allerlei mooie binnendoor weggetjes kan ik mijn hoofd lekker leegmaken na een drukke werkdag.”

Wil jij net als Marloes onderdeel uitmaken van het team van Thijs Standbouw? Ze zoeken nog enthousiaste collega’s! Meer lezen? Klik hier voor de website. 

  • Standbouwer
  • Meewerkend projectleider
  • Technisch tekenaar
  • DTP- er/Grafische medewerker

Meer nieuws

Advertorial Verzorging vandaag 17:42

Sander deelt het geheim achter het succes met zijn website debaardman.nl

Vandaag hebben we het genoegen om te praten met een ware specialist op het gebied van baarden en gezichtsverzorging. Sander Beukelaar (inmiddels bekend als De Baardman) is geboren en getogen in ons eigen Alphen aan den Rijn en helpt niet alleen mannen met hun baarden in topconditie te houden, maar biedt ook een uniek inkijkje in de wereld van gezichtsverzorging. 

Advertorial Evenement vandaag 16:51

Kids- en cultuurprogramma voor Zomerspektakel aan het Meer is bekend!

Aan de kids wordt ook gedacht! Tijdens het Zomerspektakel aan het Meer op zondag 2 juni valt er traditiegetrouw weer genoeg te beleven voor zowel jonge als oudere kinderen. De hele dag kunnen kids van alle leeftijden zich gratis vermaken met springkussens, bungeetrampolines, de sweeper, het reuzenrad, gave optredens, glittertattoos en nog veel meer.

Overige vandaag 15:38

Alphens.nl geeft gastles over journalistiek op basisschool Het Vianova

Afgelopen dinsdag was het zover: het team van Alphens.nl gaf een gastles bij basisschool Het Vianova in het kader van hun project ‘Hoe het nieuws wordt gemaakt’. We waren ontzettend enthousiast om de leerlingen van vier groep 7-klassen mee te nemen in de boeiende wereld van de journalistiek en onze passie voor nieuws met hen te delen.

Overige vandaag 14:14

Heropening SamenHuis: Een nieuw begin na verbouwing 

Na een periode van verbouwing en vernieuwing is het met trots dat het bestuur en coördinatoren van SamenHuis aankondigen dat de deuren opnieuw worden geopend om gasten te verwelkomen. "We zijn verheugd om onze gasten weer te kunnen ontvangen in onze vernieuwde ruimtes", aldus het bestuur.

Advertorial Politiek plein vandaag 13:33

Politiek inloopspreekuur in Hazerswoude-Rijndijk

Maandagavond 3 juni houdt de fractie van GroenLinks van 19:30 tot 20:15 uur inloopspreekuur in Buurthuis De Som, aan de Joseph Haydenlaan 5 in Hazerswoude-Rijndijk. De gemeenteraadsleden zitten hier klaar voor al je vragen of aandachtspunten. Kom dus langs, ze horen graag wat jij belangrijk vindt!

Politie en handhaving vandaag 12:30

Kordate actie van 7-jarig meisje redt haar vader

Zondag 26 mei omstreeks 09:30 uur ontving de politie een melding van een onwelwording in een woning. Een 7-jarig meisje zag dat haar vader onwel werd en twijfelde geen moment. Ze belde direct haar moeder, die vervolgens de hulpdiensten inschakelde.