The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Maak kennis met The Center of Beauty tijdens de Beauty Experience

Wil jij kennis maken met de schoonheidsspecialisten en de salon van The Center of Beauty? Speciaal voor jou organiseert The Center of Beauty de Beauty Experience op woensdagavond 21 oktober.

Tussen 18:30 en 22:00 uur ben je van harte welkom bij The Center of Beauty. Per tijdslot van 30 minuten nemen de schoonheidsspecialisten jou mee in The Center of Beauty Experience. Laat je meevoeren tijdens de geurreis, laat je huid in kaart brengen tijdens de gratis huidanalyse en sluit de Beauty Experience af met het theeritueel en een make up Touch up moment.

Tijdens deze avond kun je gebruik maken van leuke aanbiedingen. Is de Beauty Experience echt iets voor jou? Aanmelden is verplicht en kan via info@thecenterofbeauty.nl.

Tijdens deze avond houdt The Center of Beauty zich strikt aan de Covid-19 voorzorgsmaatregelen. Let op: dit betekent ook dat er per tijdslot maar een beperkt aantal plekken beschikbaar is.


Meer nieuws

Overige gisteren 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen gisteren 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige gisteren 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen 28 nov. 2020 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.