The Center of Beauty
Advertorial Beauty en verzorging

Maak kennis met The Center of Beauty tijdens de inloopochtend op 10 juni

Wil jij kennis maken met The Center of Beauty? Ben je op zoek naar een schoonheidssalon of wil je gewoon even binnen kijken? Op 10 juni organiseren zij een inloopochtend waarbij je vrijblijvend langs kan komen.

In de salon kun je terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen, daarnaast zijn ze gespecialiseerd in het behandelen van huidproblemen zoals acne. Wist je dat je een behandeling voor deze huidaandoening geheel of gedeeltelijk vergoed kunt krijgen via de zorgverzekeraar? Dit is afhankelijk van de aanvullende verzekering.

Misschien heb je wel een huidprobleem waaraan je graag wil werken, of wil je advies over welke producten het beste bij jouw huid passen. Voordat de schoonheidsspecialisten van The Center of Beauty je een persoonlijk advies kunnen geven, doen ze eerst een (kosteloze) huidanalyse. Ook kun je tijdens de inloopochtend binnenlopen om jouw favoriete skincare producten te shoppen!

Wegens aanhoudende drukte heeft The Center of Beauty onlangs hun openingstijden nog verder uitgebreid, waardoor ze weer plek hebben voor nieuwe klanten. Ze zijn nu ook op dinsdag en één keer per twee weken op zaterdag geopend. De salon blijft de gehele zomervakantie open!

Daarnaast kun je bij The Center of Beauty terecht voor een duo behandeling. Even samen genieten, een moeder dochter moment, vriendinnenuitje of samen met je partner, het kan allemaal.

De schoonheidsspecialisten van The Center of Beauty staan voor je klaar. Kom je gezellig langs? 

Openingstijden

Maandag 09:00-22:00 uur
Dinsdag 09:00-22:00 uur
Woensdag 09:00-22:00 uur
Donderdag 09:00-17:30 oneven weken
Avond op aanvraag
Vrijdag 09:00-17:30 uur
Zaterdag 09:00-14:00 uur even weken

The Center of Beauty is gevestigd aan de Haringvliet 102 in Alphen aan den Rijn. Meer informatie of contact opnemen? Dat kan door te bellen naar ​06 13557377 of stuur een mailtje naar info@thecenterofbeauty.nl


Meer nieuws

Overige vandaag 10:50

Nieuw hondenspeelpark als openbaar terrein? Alphense Hondenbezitter is fel tegen

Op tafel liggen twee opties: een besloten hondenpark of een openbaar terrein voor alle Alphense honden. Stichting de Alphense Hondenbezitter is duidelijk over hun voorkeur. “In de openbare variant zouden wij van alles moeten, maar kunnen en mogen we niets. Daar passen we als stichting voor.”

Advertorial Sport vandaag 10:01

Ga optimaal voorbereid op wintersport

Een optimale zorgeloze wintersport voorbereiding begint bij het materiaal. Ski & Snowboard Xperience verzorgt het onderhoud en verhuur van materiaal. Gevestigd aan de Bijlen 4 in Alphen aan de Rijn maak je kennis met wintersport in Nederland.

Politiek vandaag 00:24

GroenLinks stapt uit coalitie Alphen aan den Rijn

GroenLinks is donderdag 27 januari uit de coalitie met Nieuw Elan en CDA in de Alphense gemeenteraad gestapt. Aanleiding is een verschil van mening over bebouwen van de Gnephoek. Ook de GroenLinks-wethouder Erik van Zuylen heeft zijn portefeuille bij burgemeester Liesbeth Spies ingeleverd.