333TRAVEL

Maak veilig en verzorgd een verre reis met 333travel

Als je op vakantie bent dan wil je jezelf nergens druk om maken. Het ontzorgen van jou als reiziger is al meer dan 20 jaar één van de belangrijkste aspecten van 333travel.

Nu het reizen voor velen nog onzeker is door corona, is het nog belangrijker geworden dat je reis goed geregeld is. Daarom boek je jouw verre reis veilig en vertrouwd dankzij de drie zekerheden: geld-retour-garantie, gratis repatriëring bij een pandemie en coronaproof reizen.

Geld-retour-garantie

Er spoken ongetwijfeld vragen door je hoofd of het nu wel zinvol is om een verre reis te boeken. Wat als er iets gebeurt? Ben je dan wel gedekt? Het was spannend om tijdens corona een verre reis te boeken. Maar dat is niet nodig. 333travel geeft de garantie dat wanneer het reisadvies van een bestemming twee weken voor vertrek verandert in code rood door Covid-19, of als er een quarantaineverplichting is, je gegarandeerd je geld terugkrijgt. Dit geldt voor alle nieuwe gemaakte boekingen. De drempel om een reis te boeken is nog nooit zo laag geweest.

Verzekerd van gratis repatriëring

Wanneer je een reis inclusief vlucht bij 333travel boekt dan word je automatisch gedekt door onze repatriëringsgarantie. Mocht er zich tijdens de reis een vervelende situatie voordoen en het reisadvies verandert in kleurcode rood. Dan ben je verzekerd van gratis repatriëring. 333travel staat tijdens een privéreis 24/7 voor je klaar en zet op zo’n moment alles in gang om je veilig naar huis te brengen. 

Coronaproof op reis

Je reist met je eigen gezelschap in eigen huurauto of met een ervaren chauffeur en/of gids die alle veiligheidsprotocollen naleeft. Auto’s worden regelmatig grondig gedesinfecteerd en je verblijft in volledig Covid-proof hotels.

333travel is dé verre reizen specialist die jou als reiziger 100% zorgeloos de wereld wil laten ontdekken. Tijdens een privéreis maak je kennis met verschillende culturen, keukens en landschappen. Raak geïnspireerd door het aanbod aan individuele rondreizen of vraag een reisvoorstel op maat aan.

20220215_333TRAVEL_T.png


Meer nieuws

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 11:49

Rijschool Toppie zoekt gedreven rij-instructeurs voor hun team

Rijschool Toppie, een rijschool in Alphen aan den Rijn, is op zoek naar enthousiaste rij-instructeurs om hun team te versterken. Het behalen van een rijbewijs is een belangrijke mijlpaal in het leven van velen, en Rijschool Toppie streeft ernaar om dit moment voor hun leerlingen onvergetelijk te maken door hoogwaardige begeleiding te bieden.