ALFREDS
Advertorial Horeca

Maaltijden van ALFREDS door succes nu ook verkrijgbaar bij andere Hoogvliet filialen

Sinds begin december liggen de maaltijden van ALFREDS in de schappen bij de Hoogvliet in de Atlas. En dat blijkt een succes. Daarom zijn de maaltijden nu ook verkrijgbaar bij de filialen van Hoogvliet in de Julianastraat en de Baronie. Eigenaresse Danny Arts is zo trots als een pauw.

Het initiatief ontstond bij het hoofdkantoor van Hoogvliet. Vera Vermeij benaderde Danny en een samenwerking was toen al snel geboren. “We gingen gelijk nadenken over alle mogelijkheden. Het is natuurlijk een heel ander spel dan dat we normaal doen”, zegt Danny. Samen met haar chef bedacht ze wat er mogelijk was en twee weken later lagen de eerste maaltijden in de schappen.

Voor Danny een moment waar ze enorm trots op is. “Het was al een hele eer om de producten in de Hoogvliet in de Atlas te hebben liggen. Dat daar nu ook de Julianastraat en de Baronie bij zijn gekomen is iets waar we enorm trots op zijn”, glundert de horecaonderneemster. “De gerechten zijn lekker, gezond, en sommige zijn ook nog koolhydraatarm. Dus het is ook verantwoord. Koken was nog nooit zo makkelijk!”

Welke gerechten zijn er te koop?

Klanten die graag van een van de gerechten van ALFREDS willen smullen, hebben keuze uit negen verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Deze week kun je nog kiezen uit dipsaus, bospaddenstoelensoep, rundercarpaccio, zalmcarpaccio, pompoenlasagne, gevulde aubergine, of cheesecake met chocolademousse. Vanaf volgende week kun je smullen van andere heerlijke gerechten. En dat voor een prijs variërend van € 1,99 tot € 6,99.

alfreds baronie.jpeg


Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 15:46

Vaccineren in Alphen gaat maandagochtend van start

Het duurde een maand langer dan in eerste instantie verwacht, maar maandagochtend 1 maart is dan toch het moment daar dat de vaccinatielocatie in Tennis & Squashcentrum Nieuwe Sloot opengaat. Hier lees je alles wat je moet weten over het vaccineren in Alphen.

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:20

Kappers mogen bijna open, Coiffures Gilbert is er klaar voor

“We mogen bijna weer”, zegt Gilbert Lefeber, eigenaar van Coiffures Gilbert (Lisse en Alphen aan den Rijn). Nog even geduld en de contactberoepen zoals, kappers, nagelstylisten en schoonheidssalons mogen weer aan de slag.

Romeinen vandaag 12:00

ROMEINEN Schilder

Als je de geschiedenisboekjes moet geloven, hadden Romeinse vrouwen niks te vertellen. Thuis niet waar de pater familias het voor het zeggen had. Buitenshuis evenmin want de vrouw stond achter de kookpot. Gelukkig hoeven we die boekjes niet te geloven: vrouwen waren ook gewoon zelfstandig aan het werk.

Advertorial Cultuur gisteren 17:11

Samen met muziek bezig zijn tijdens de online muzieklessen bij de NMSA

Iedereen heeft te maken met de gevolgen van de coronacrisis, dat lijdt geen twijfel. Ook de deuren van de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) zijn al sinds half december 2020 dicht en vooralsnog is het niet duidelijk wanneer ze weer open gaan. Maar toch gaan bijna alle lessen door!