Padelclub
Advertorial Sport

Maandag 22 augustus opening Padelclub Nederland

Je kunt er tegenwoordig bijna niet meer omheen: padel. Dé racketsport van dit moment die nu ook in Nederland een flinke opmars aan het maken is. Overal waar je komt rijzen de padelbanen uit de grond. Heb jij altijd al een keer willen padellen of wil je gewoon gezellig met je vrienden een balletje slaan?

Vanaf 22 augustus opent Padelclub Nederland naast de locatie in Druten ook haar deuren in Alphen aan Den Rijn. Gevestigd in Fitnessclub Jawi zullen de twee indoorbanen vanaf maandag te reserveren zijn. Binnenkort zal er ook een locatie openen in Asperen.

Wat is padel voor sport?

Padel is een combinatie van tennis en squash en wordt gespeeld in een kooi waar ook de wanden onderdeel van het spel zijn. Het is een snelle en verrassende sport waar veel tactiek en spelinzicht bij komt kijken. Toch is de sport is makkelijk op te pakken en valt het bij steeds meer mensen in de smaak. Het is niet voor niks zo’n grote hit. Bij Padelclub Nederland werken wij met standaard blokken van 1,5 uur. Dat betekent dat je altijd een baan voor 1,5 uur reserveert. Zo kun je lekker lang spelen!

Abonnementen

Bij Padelclub Nederland is het mogelijk om banen te huren als lid maar ook als niet-lid. Zo kun je een lidmaatschap afsluiten maar ook vrijblijvend een baan huren wanneer dit voor jou uitkomt. Ook kun je ervoor kiezen om een contractbaan af te sluiten. Zo ben je iedere week op een vaste dag verzekerd van een baan.

Een losse baan is te huren vanaf €35. Voor een abonnement betaal je €35 per maand. Meer informatie omtrent de tarieven is te vinden op de website van Padelclub Nederland.

Upgrade Fitnessclub Jawi abonnement

Ben je al lid van Fitnessclub Jawi? Dan kun je ook de keuze maken om een upgrade te nemen op jouw fitnessabonnement. Hiervoor betaal je € 14 extra per maand en kun je onbeperkt padellen. Je kunt deze upgrade activeren in de Fitnessclub Nederland app.

Rackets en accessoires

Beschik jezelf (nog) niet over het juiste racket en accessoires? Op de club zelf is het mogelijk om deze te huren en binnenkort zal hier ook een webshop in worden geopend waar je de materialen kunt kopen.  

Contactgegevens

Wil je graag meer informatie over Padelclub Nederland? Kijk dan op de website.


Meer nieuws

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!

Politiek gisteren 13:51

Subsidie voor 2000 jaar geschiedenis en 10 jaar eenheid

Gemeente Alphen aan den Rijn viert dit jaar dat tien jaar geleden uit drie gemeenten één gemeente is ontstaan. In de hele gemeente worden kleinschalige feestjes gevierd. Organisatoren kunnen hiervoor subsidie aanvragen. In de pot zit in totaal € 75.000,- voor inwonersactiviteiten.