Maggie Blue
Advertorial Horeca

Maggie Blue bezorgt de lekkerste maaltijden bij jou thuis

From THURSDAY on, Maggie will stop at your door! In deze gekke tijden kan je dan wel niet terecht in het restaurant, maar je kunt er thuis wel een mooi feestje van maken met al het heerlijke eten van Maggie Blue.

Van donderdag tot en met zondag gaat Maggie Blue bezorgen! Bestellen kan van 17:00 tot 20:00 uur. Liever afhalen? Dat is ook mogelijk vanaf Hooftstraat 2 in Alphen aan den Rijn. Het eten wordt gratis bezorgd boven de € 15 en Maggie bezorgt nu ook in vele omliggende plaatsen.

Kijk voor meer info op www.maggieblue.nl/bezorgen. Bestellen kan via info@maggieblue.nl of via 06 86476473.

Sharing is caring, zeker in deze tijd. Neem snel een kijkje op hun Facebook of Instagram, want je maakt ook nog kans op een van de drie kortingscodes voor jouw eerste bestelling!


Meer nieuws

Stadshart vandaag 09:01

JansenDeJong verwerft onroerend goed op Rijnplein

Makelaarskantoor JansenDeJong heeft dinsdag 1 december alle winkels en woningen op het Rijnplein in Alphen aangekocht voor een maatschap van particuliere investeerders. Hierbij gaat het om 19.000 m² detailhandel en 40 appartementen. Het Alphense makelaarskantoor streeft ernaar om binnen een half jaar de invulling van dit gebied te realiseren.