Josh Walet
Advertorial Horeca

Maggie Blue en ’s Molenaarsbrug gaan samenwerking aan met Luxury Meat

Sinds drie maanden levert het Alphense bedrijf Luxury Meat vlees van hoge kwaliteit aan Maggie Blue en Restaurant ’s Molenaarsbrug. Een prachtig voorbeeld van een mooie samenwerking tussen Alphense ondernemers.

Voor Neal Arnoldus begon Luxury Meat eigenlijk als een grap. “Mijn vader werkt al 35 jaar in de vleesindustrie en nam wekelijks wat mee van zijn werk. De BBQ ging wat vaker aan en vanuit daar ontstond het idee om een lijstje te maken met een aantal populaire luxe producten zoals ossenhaas, rib eye, picanha, côte de boeuf, bavette en tomahawk.” Daarna ging het erg snel. “Binnen de kortste keren kreeg ik appjes van mensen uit heel Nederland”, glundert hij.

Mooie samenwerking

Luxury Meat heeft inmiddels een mooie samenwerking opgezet met de Alphense restaurants Maggie Blue en ’s Molenaarsbrug. Hoe de samenwerking tot stand kwam? “Eigenlijk ben ik best brutaal geweest”, lacht Neal. “Ik ben letterlijk bij Maggie Blue naar binnen gestapt en ben vervolgens het gesprek aangegaan. Het scheelde wel dat ik chef kok Glenn via via al kende, maar het voelde wel als een brutale actie.”

Als jonge onderneming levert Luxury Meat diverse soorten vlees aan, waar de koks van Maggie Blue en ’s Molenaarsbrug vervolgens heerlijke gerechten van maken. “Het is echt een aanvulling voor onze restaurants om de kwalitatief hoogwaardige vleessoorten van Luxury Meat aan onze gasten te kunnen serveren”, vertelt Martin Kalkhoven. Luxury Meat is nog geen hoofdleverancier, maar levert wel steeds meer producten. Neal: “We hopen in de nabije toekomst nog meer van onze producten op de kaart terug te zien!”

Voor zowel Luxury Meat als voor Maggie Blue en ’s Molenaarsbrug is de samenwerking een mooie stap. “Eigenlijk is het een win-winsituatie”, zegt Martin. “Wij kunnen met de stukken vlees mooie gerechten maken en Luxury Meat krijgt meer bekendheid in Alphen.” Neal vult aan: “Het is voor ons een ideaal platform om te laten zien wat voor kwaliteit wij als bedrijf leveren. En tot nu toe bevalt die samenwerking zeer goed!”

Nieuwsgierig geworden naar de vleessoorten van Luxury Meat? Kom gerust eens proeven bij Maggie Blue of Restaurant ’s Molenaarsbrug!


Meer nieuws

Kunst vandaag 16:16

Alphense kunstenaar VijfB tovert oude silo om tot blikvanger

De Alphense kunstenaar Joost Zwanenburg oprichter van VijfB heeft de oude voersilo van Uilen-dierenpark de Paay in Beesd onherkenbaar omgetoverd tot een waanzinnige blikvanger. Op de silo zijn nu prachtige kamelen weiden te zien.

Overige vandaag 15:32

Gezocht: maatjes voor mensen met dementie

Winnie is dit voorjaar dementiemaatje geworden van dhr. Fraterman. Iedere week fietsen of wandelen ze middag samen. Hoewel hij last heeft van dementie bedenkt dhr. Fraterman altijd zelf de tochten. Onderweg vertelt hij haar over vogels in de polders, waar Winnie veel van leert. 

Advertorial Eten en drinken vandaag 14:55

Verhalen uit Champagne: ontdek de champagnestreek bij La Bodega ’87!

Eigenaar Dennis van Veen reed tijdens zijn vakantie langs de Franse wijngaarden en de champagnestreek, waar hij uiteraard een tussenstop maakte. “Als echte wijnliefhebber en eigenaar van een wijnwinkel, voel je je als een kind in een snoepwinkel bij een champagnehuis in Frankrijk.”

Algemeen vandaag 12:04

Rondleidingen over Zwammerdamschepen weer mogelijk

Je kan je weer aanmelden voor een gratis rondleiding over Romeins Zwammerdam, op dinsdagmiddagen! Dit is de locatie waar het Romeinse vrachtschip, dat in Museumpark Archeon ligt, is gevonden.