Sport

Makkelijke overwinning voor de Eagles in streekderby

In de tweede wedstrijd van het seizoen hebben de Alphen Eagles een ruime overwinning geboekt tegen Lightning uit Leiden. In de eerste helft had het er nog geen schijn van dat de Eagles een ruime overwinning zouden behalen.

Tot kort voor rust bleef het 0 - 0. Amir Anches opende de score met een touch down. De P(oint) A(fter) T(ouchdown) werd niet benut. 6 - 0. Vlak voor rust bracht Frank v.d. Neut de stand nog op 9 - 0 met een fieldgoal.

Na de rust stelden de Eagles orde op zaken. Met touch downs van Edson Sintiago, Romano Vogels, Nick de Wit en Job v.d. Klei. Frank v.d. Neut wist 4 keer de PAT te verzilveren en scoorde ook nog een fieldgoal. Eindstand 40 - 0 in het voordeel van de Alphen Eagles. Met de tweede overwinning op rij, vorige week werd gewonnen van de Nijmegen Pirates, zijn de Eagles goed uit de startblokken gekomen. Dit ondanks het feit dat vijf belangrijke, ervaren, spelers zijn vertrokken. 

De volgende wedstrijd is op 1 maart voor de Eagles thuis in Alphen tegen de Amsterdam Panthers.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

MINERVA Polderen
Blog Opinie 23 aug. 2019 19:55

MINERVA Polderen

De provincie Zuid-Holland heeft dan eindelijk ook een nieuwe coalitie. Als een van de laatste in Nederland. Net als elders zijn hier een paar kunststukjes uitgehaald om Forum voor Democratie eruit te houden.