Mister BBQ
Advertorial Horeca

Malse spareribs die van het bot afglijden? Laat dat maar aan Mister BBQ over

Als geen ander weet Magdy, eigenaar van Mister BBQ, hoe je de lekkerste spareribs klaarmaakt. “Spareribs klaarmaken is een kunst. Het vlees moet eigenlijk al van het bot afglijden als je het oppakt.”

De verhuizing van de Stuifzwam naar de Van Nesstraat heeft voor Mister BBQ een hoop veranderd. “Wat toch veel mensen nog niet weten is dat we nu meer zijn dan een bezorg/afhaalrestaurant. We hebben nu ook een restaurant waar we gasten kunnen ontvangen. Het is een mooi aangeklede zaak waar de sfeer altijd gezellig is met onze medewerkers”, geeft Magdy, eigenaar van Mister BBQ, met veel enthousiasme aan.

Overheerlijke spareribs

De spareribs van Mister BBQ zijn één van de publieksfavorieten. En dat snapt Magdy wel. “Wij weten als geen ander hoe we de spareribs moeten bereiden. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan meteen die ribs te kunnen proeven en te weten dat ze niet eerst nog 15 minuten in een bakje en in een tas hebben gezeten voor ze op je bord liggen, maar direct uit onze open keuken komen?”

“Tegen de mensen die bij ons afhalen of bestellen zeggen wij dan ook altijd om een keer in ons restaurant te eten. De afwas doen wij wel”, lacht Magdy. “Ons restaurant aan de Van Nesstraat oogt niet als een afhaallocatie, maar echt als een leuk restaurantje waar goed voor je wordt gekookt én met een leuk en hardwerkend team dat ervoor zorgt dat je een fijne avond hebt en even in de watten wordt gelegd.”

Elektrische fietsen

Wat Magdy net als velen is opgevallen, is dat een overstap naar elektrische fietsen voor bezorgers onvermijdelijk is. Daarom rijden de bezorgers van Mister BBQ sinds kort op mooie nieuwe elektrische fietsen door Alphen aan den Rijn. “We zijn ook altijd op zoek naar hardwerkende, leuke mensen om ons team te komen versterken.” Werken bij Mister BBQ? Check dan de vacature.


Meer nieuws

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist. 

Straatraadsels gisteren 13:56

Waar komt de naam van het ‘Rooie Dorp’ vandaan?

Het is misschien wel één van de meest bekende wijken in Alphen aan den Rijn: het Rode Dorp, in de volksmond ook wel ‘Rooie Dorp’ genoemd. Maar hoe komt deze Alphense wijk eigenlijk aan zijn naam?