Malse spareribs die van het bot afglijden? Laat dat maar aan Mister BBQ over
Als geen ander weet Magdy, eigenaar van Mister BBQ, hoe je de lekkerste spareribs klaarmaakt. “Spareribs klaarmaken is een kunst. Het vlees moet eigenlijk al van het bot afglijden als je het oppakt.”
De verhuizing van de Stuifzwam naar de Van Nesstraat heeft voor Mister BBQ een hoop veranderd. “Wat toch veel mensen nog niet weten is dat we nu meer zijn dan een bezorg/afhaalrestaurant. We hebben nu ook een restaurant waar we gasten kunnen ontvangen. Het is een mooi aangeklede zaak waar de sfeer altijd gezellig is met onze medewerkers”, geeft Magdy, eigenaar van Mister BBQ, met veel enthousiasme aan.
Overheerlijke spareribs
De spareribs van Mister BBQ zijn één van de publieksfavorieten. En dat snapt Magdy wel. “Wij weten als geen ander hoe we de spareribs moeten bereiden. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan meteen die ribs te kunnen proeven en te weten dat ze niet eerst nog 15 minuten in een bakje en in een tas hebben gezeten voor ze op je bord liggen, maar direct uit onze open keuken komen?”
“Tegen de mensen die bij ons afhalen of bestellen zeggen wij dan ook altijd om een keer in ons restaurant te eten. De afwas doen wij wel”, lacht Magdy. “Ons restaurant aan de Van Nesstraat oogt niet als een afhaallocatie, maar echt als een leuk restaurantje waar goed voor je wordt gekookt én met een leuk en hardwerkend team dat ervoor zorgt dat je een fijne avond hebt en even in de watten wordt gelegd.”
Elektrische fietsen
Wat Magdy net als velen is opgevallen, is dat een overstap naar elektrische fietsen voor bezorgers onvermijdelijk is. Daarom rijden de bezorgers van Mister BBQ sinds kort op mooie nieuwe elektrische fietsen door Alphen aan den Rijn. “We zijn ook altijd op zoek naar hardwerkende, leuke mensen om ons team te komen versterken.” Werken bij Mister BBQ? Check dan de vacature.