Mister BBQ
Advertorial Horeca

Malse spareribs die van het bot afglijden? Laat dat maar aan Mister BBQ over

Als geen ander weet Magdy, eigenaar van Mister BBQ, hoe je de lekkerste spareribs klaarmaakt. “Spareribs klaarmaken is een kunst. Het vlees moet eigenlijk al van het bot afglijden als je het oppakt.”

De verhuizing van de Stuifzwam naar de Van Nesstraat heeft voor Mister BBQ een hoop veranderd. “Wat toch veel mensen nog niet weten is dat we nu meer zijn dan een bezorg/afhaalrestaurant. We hebben nu ook een restaurant waar we gasten kunnen ontvangen. Het is een mooi aangeklede zaak waar de sfeer altijd gezellig is met onze medewerkers”, geeft Magdy, eigenaar van Mister BBQ, met veel enthousiasme aan.

Overheerlijke spareribs

De spareribs van Mister BBQ zijn één van de publieksfavorieten. En dat snapt Magdy wel. “Wij weten als geen ander hoe we de spareribs moeten bereiden. En zeg nou zelf, wat is er lekkerder dan meteen die ribs te kunnen proeven en te weten dat ze niet eerst nog 15 minuten in een bakje en in een tas hebben gezeten voor ze op je bord liggen, maar direct uit onze open keuken komen?”

“Tegen de mensen die bij ons afhalen of bestellen zeggen wij dan ook altijd om een keer in ons restaurant te eten. De afwas doen wij wel”, lacht Magdy. “Ons restaurant aan de Van Nesstraat oogt niet als een afhaallocatie, maar echt als een leuk restaurantje waar goed voor je wordt gekookt én met een leuk en hardwerkend team dat ervoor zorgt dat je een fijne avond hebt en even in de watten wordt gelegd.”

Elektrische fietsen

Wat Magdy net als velen is opgevallen, is dat een overstap naar elektrische fietsen voor bezorgers onvermijdelijk is. Daarom rijden de bezorgers van Mister BBQ sinds kort op mooie nieuwe elektrische fietsen door Alphen aan den Rijn. “We zijn ook altijd op zoek naar hardwerkende, leuke mensen om ons team te komen versterken.” Werken bij Mister BBQ? Check dan de vacature.


Meer nieuws

Werken vandaag 12:59

Vacatureoverzicht week 24: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Verkeer en vervoer vandaag 11:26

Onderhoudswerkzaamheden aan A12 en A20 in volle gang

Het grootschalige onderhoud aan de A12 en A20 is nu twee weken bezig. In juni wordt het wegdek vernieuwd tussen Nieuwerbrug aan den Rijn en Utrecht, en er wordt gewerkt aan viaducten en vangrails. Weggebruikers van Alphen aan den Rijn richting Utrecht dienen hier rekening mee te houden.   

Overige gisteren 16:38

Woonforte overhandigt cheque ter waarde van € 5.000 aan Participe

Op de Nationale Buitenspeeldag op de Burgemeester Bruins Slotsingel overhandigde Monique Brewster, directeur-bestuurder van Woonforte, een cheque van € 5.000 aan Participe voor het organiseren van sportactiviteiten voor jongeren in aandachtswijken. Participe en de jongerenwerkers zetten zich in voor deze kwetsbare groep binnen onze samenleving. Ook Woonforte vindt het belangrijk dat deze jongeren een waardevolle plek vinden in hun buurt.

Advertorial Kinderen gisteren 12:48

Romeinse dag in het Alphense Stadshart

Op vrijdag 28 juni wordt het Alphense stadshart omgetoverd tot een levendig Romeins dorp, speciaal voor groepen van zowel jongeren als ouderen. Het programma biedt activiteiten zoals een speurtocht en Romeinse vaartochten, waardoor op een interactieve manier kennis gemaakt kan worden met de Romeinse geschiedenis van Alphen. 

Sport gisteren 11:50

Supporters opgelet: Hier kijk je zondag het EK voetbal in Alphen

Zondag om 15:00 uur begint het Nederlands Elftal aan hun eerste wedstrijd van het toernooi tegen Polen. Op diverse locaties in Alphen aan den Rijn kun je de wedstrijd live op grote schermen bekijken. Ontdek hier waar je kunt genieten van deze spannende wedstrijd.