Josh Walet

Man (22) aangehouden na poging tot brandstichting

Afgelopen weekend ontstond er een bijzondere situatie op de Plutostraat. Een man probeerde daar een voordeur in de brand te steken.

Zondagavond kreeg de politie een melding afkomstig vanuit de Plutostraat. Een 22-jarige man probeerde een voordeur in de brand te steken. Eenmaal ter plaatse heeft de politie de brandstichter snel staande gehouden.

Nadat het verhaal van de bewoner was gehoord werd de dader daadwerkelijk aangehouden. ‘’De voordeur heeft kort in de brand gestaan en is zelfstandig uitgebrand’’, volgens de politie.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Te zien op televisie/online vandaag 17:03

Alphens gezin te zien in nieuw programma over Scandinavische wildernis

Vanaf maandag 27 maart zijn Vincent, Pauline en Jesper Ellerbrak te zien in het programma ‘Het Hoge Noorden’ van Omroep MAX. In dit programma trekt presentatrice Dionne Stax door Scandinavië om landgenoten op te zoeken. Jesper Ellerbrak vertelt over het nieuwe programma.

Werkzaamheden vandaag 15:58

Werkzaamheden aan de Lijsterlaan zijn begonnen

De werkzaamheden aan de Lijsterlaan in Alphen aan den Rijn zijn maandag 27 maart begonnen. De weg wordt opnieuw ingericht om het voor fietsers veiliger te maken. Tot en met 19 mei zal de Lijsterlaan afgesloten zijn.

Advertorial Evenementen vandaag 13:47

Paasweekend in Museumpark Archeon

Tijdens het paasweekend van 7 tot en met 10 april 2023 trekken de minderbroeders door het middeleeuwse stadje met een paasprocessie. De zeelui van Allemansend bezetten de rest van het park met een kampement en demonstraties. Kinderen kunnen paasbroodjes bakken en paasvlechten. Als afsluiting van de dag vindt de spannende gladiatorenshow plaats.