Josh Walet

Man bedreigd met mes, politie zoekt getuigen

Zondag 22 januari werd de politie naar de Geerestein in Alphen aan den Rijn gestuurd. Dit vanwege een bedreiging.

Het incident vond plaats rond 18:00 uur aan de Geerestein. “Hier fietste een man naar huis die werd aangesproken door andere personen”, begint de politie. Toen de fietser tot stilstand kwam, trok één van de personen een mes en probeerde de fietser te steken. “Gelukkig lukte dit niet en konden de fietsers op tijd wegkomen”, aldus de politie.

Ben jij getuige geweest van dit incident of heb je camerabeelden van deze omgeving? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Het incident is bij de politie bekend onder het proces-nummer 2023022553.

 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.