Josh Walet

Man niet meer welkom thuis, politie biedt hulp aan

Op zaterdagochtend 26 november gedroeg een man, die al een tijdje niet meer welkom was thuis, zich ‘hinderlijk’ rond de Stortemelk. De politie kwam daarvoor ter plaatse.

“Deze man hield zich hinderlijk in de omgeving van de Stortemelk in Alphen aan den Rijn op”, aldus de politie. De politie heeft de man daar weggestuurd, waarna hij richting de Hooftstraat liep om daar te blowen. Ook hier heeft de politie hem weggestuurd.  

De politie was er niet alleen om de man weg te sturen. “Uiteraard doen wij niet alleen maar wegsturen, wij hebben ook gekeken hoe we deze man op de beste manier konden helpen”, aldus de politie. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport vandaag 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.