Josh Walet

Man onder invloed scheldt politie uit na hulp

Vrijdag 25 november heeft de politie een man proberen te helpen nadat hij onder invloed van drank niet meer uit zijn woorden kwam en zwalkend over straat rondliep. De man vond echter dat hij geen hulp nodig had. 

Rond 16:30 uur liep een man, onder invloed van alcohol, bij boerderijwinkel aan de Gnephoek. De politie kwam ter plaatse om te kijken of zij deze man konden helpen. “Nadat hij de moeite had genomen om zijn legitimatie te vinden werd hij boos. Hij begon ons uit te schelden. Hierop hebben we hem mee naar het politiebureau genomen”, laat de politie weten.

Op het politiebureau heeft de man een bekeuring gekregen. Daarbij heeft de politie uitgezocht waar de man vandaan kwam zodat hij daar zijn roes kon uitslapen. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels gisteren 13:46

Hoog laag bedden bij Dutch Dream Slaapcomfort

Wist je dat Dutch Dream ook hoog laag bedden in hun assortiment hebben? Deze bedden zijn naast elektrisch verstelbaar ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor meer gemak en comfort, voor zorgbehoevende mensen of voor iemand met bijvoorbeeld ademhalings-, maag- of slokdarmklachten. 

Sport gisteren 12:53

Succes op NK meerkamp voor Alphense sporters

In het weekend van 4 en 5 februari was in Apeldoorn het Omnisport geopend voor het Nederlandse Kampioenschap meerkamp. Hier zijn verschillende Alphense sporters naar huis gegaan met een prijs.