Marathon levert 2600 euro op voor Alphen d'HuZes

Marathon d'HuZes van zaterdag 1 april bij AAV'36 was een groot succes. Deze estafettemarathon werd georganiseerd samen met Team 1 Alphen a/d Run, die begin juni de Alpe d'Huez gaan bedwingen. Tijdens de Marathon d'HuZes legden 45 teams de marathonafstand af in 24 rondes op de Alphense atletiekbaan.

De eerste prijs van de wedstrijdteams ging naar Raceteam Roadrunners Alphen, het team gevormd uit de 'AAV Roadrunners'. Zij legden de afstand af in 2.31.42. De eerste pijs van de recreanten ging naar de MILAgroep van AAV'36. Zij legden de afstand af in 2.59.41. De totale opbrengst van de avond is nog niet bekend, maar een schatting is dat het zeker 2600 euro heeft opgebracht.

Vaak legden de teams hun laatste ronde gezamelijk af en kwamen ze juichend met elkaar over de finish. Na het laatste team startte precies de band Long Way Blues en werd het startschot gegeven voor de muzikale avond.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Evenementen vandaag 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film vandaag 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport vandaag 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.