Marathon levert 2600 euro op voor Alphen d'HuZes

Marathon d'HuZes van zaterdag 1 april bij AAV'36 was een groot succes. Deze estafettemarathon werd georganiseerd samen met Team 1 Alphen a/d Run, die begin juni de Alpe d'Huez gaan bedwingen. Tijdens de Marathon d'HuZes legden 45 teams de marathonafstand af in 24 rondes op de Alphense atletiekbaan.

De eerste prijs van de wedstrijdteams ging naar Raceteam Roadrunners Alphen, het team gevormd uit de 'AAV Roadrunners'. Zij legden de afstand af in 2.31.42. De eerste pijs van de recreanten ging naar de MILAgroep van AAV'36. Zij legden de afstand af in 2.59.41. De totale opbrengst van de avond is nog niet bekend, maar een schatting is dat het zeker 2600 euro heeft opgebracht.

Vaak legden de teams hun laatste ronde gezamelijk af en kwamen ze juichend met elkaar over de finish. Na het laatste team startte precies de band Long Way Blues en werd het startschot gegeven voor de muzikale avond.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 09:13

Harmonie Arti brengt weer muzikale kerstgroeten

Een hartverwarmende kerstgroet aan de deur van een dierbare, buur of verre vriend. Harmonie Arti Alphen staat weer klaar om muzikale kerstgroeten op bestelling te brengen in de hele gemeente Alphen aan den Rijn. Tegen een vrijwillige bijdrage brengt een ensemble in stijl vrolijke kerstliedjes en een kaartje voor diegene die wel wat extra aandacht kan gebruiken of die alles al heeft behalve een kerstserenade. 

Jeugd en familie gisteren 18:07

Pakjesavond staat voor de deur!

Vorige weken zijn er al heel wat schoenen gevuld met cadeautjes en lekkernijen. Vanavond is het weer zover, pakjesavond staat voor de deur! Ben jij braaf geweest dit jaar?

Advertorial Werken gisteren 16:24

Apics Flexjobs voor jouw baan in de logistiek

Ben je momenteel op zoek naar een uitdagende baan in de dynamische logistieke branche? Neem dan gerust contact op met Apics Flexjobs, waar ze beschikken over een uitgebreid netwerk van werkgevers en hun enthousiast inzetten om je met de juiste kansen te verbinden. 

Maatschappelijk gisteren 14:38

Lionsclubs Alphen weer op jacht naar koffiepunten en vreemd geld

Lionsclub Alphen en Lionsclub Rhijnhart reiken rond de feestdagen de Voedselbank in Alphen aan den Rijn de helpende hand toe. Ook dit jaar sluiten ze weer aan bij de landelijke actie voor het inzamelen van Douwe Egberts koffiepunten. Deze punten worden door Douwe Egberts verzilverd in pakken koffie die worden gedoneerd aan de voedselbank.