Marc Krimpenfort is nieuwe centrummanager Alphen

Stichting VOC (Verenigde Ondernemingen Centrum) heeft een nieuwe centrummanager aangesteld voor het Alphense stadshart. Marc Krimpenfort moet de verbindende factor en coördinator voor alle activiteiten in het centrum van Alphen aan den Rijn worden.

"Als centrummanager behartig ik de belangen van alle partijen in het gehele BIZ-gebied", vertelt Marc Krimpenfort, die onder andere werkzaam is op de marketingafdeling van Van Os Tassen en Koffers. "Ik wil alle partijen -de gemeente, de verenigingen/stichtingen van het centrum, de winkeliers en de horeca- op één lijn krijgen. Alphen aan den Rijn moet een echte winkelstad worden. Ik ben onafhankelijk en wil, door hen allen te verbinden, al hun kwaliteiten gaan inzetten. Nu vindt nog iedereen het wiel uit. Ik zeg: Doe het samen!"

Winkelen is enorm veranderd. "Je gaat niet alleen maar boodschappen doen, je doet ook even een drankje of een lunch als je de stad ingaat", vindt Marc. "De horeca is een enorme toegevoegde waarde van het centrum geworden. En aangezien de consument het centrum ervaart als één geheel, moet je dus alle neuzen dezelfde kant op krijgen."

Volgens Krimpenfort zocht Stichting VOC 'een vent die met zijn poten in de klei staat'."Ik sta er dan ook niet boven, ik sta er tussenin als uitvoerende schakel. Ik ga ervoor zorgen dat het 'samen ervoor gaan' gaat leven en dat alle mooie beleidsplannen die er zijn en worden opgesteld, worden uitgevoerd", stelt Krimpenfort.

Coördinatie
Het coördineren van activiteiten is een hoofdtaak van Marc. Verder houdt hij zich bezig met het promoten van het stadshart, het aansturen op een beter en goedkoper parkeerbeleid, het tegengaan van winkelleegstand en het verbeteren en verfraaien van het stadshart. "Daaronder valt bijvoorbeeld ook het verwijderen van graffiti en van ongewenste externe reclame-uitingen. Winkeliers kunnen hierover bij mij aankloppen, waarna ik hen doorverwijs naar de juiste personen. Ook daarin ben ik de bindende factor."

Activiteiten
Naast de al geplande activiteiten, zoals Luilak en Ladies Night, staat voor Pasen 2018 'Alphen bloeit' op het programma en is er in juni een Romeins weekend. "De draaiboeken daarvan zijn al bijna klaar. Door alle krachten te bundelen zorg ik dat ze centrumbreed uitgevoerd worden. Zo worden het feestjes voor zowel consument, als winkelier, als horecaondernemer."

De Centrum Manager is aangesteld door het VOC, ( CVCA en Gemeente ) die samen vertegenwoordigd zijn in de Stichting Centrummanagement. 


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.