Archieffoto

Marco V. hoofdact Lakeside Festival

Marco Verkuijlen, beter bekend als DJ Marco V., is de hoofdact van het Lakeside Festival op vrijdag 19 augustus. De voormalig 'nummer twintig' op de lijst van beste DJ's van de wereld sluit de avond af.V. draaide drie keer op Sensation en zijn grootste hit was Simulated in 2002. Die bereikte een hoge notering in de Top 40.Ook DJ Shermanology draait vrijdags op Lakeside. Eerder werd al bekend dat Gregor Salto en Lucien Foort die dag acte de presence geven. Op zaterdag 20 augustus staan vooralsnog Kenneth G., Partysquad, Quintino, Ray Fox en Vato Gonzalez gepland.
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 15:11

Boodschappen doen zonder plastic? Doe mee met de Zero Waste Tour!

Binnenkort is weer de Week Zonder Afval. In dit kader worden op 4 juni Zero Waste Tours georganiseerd op 40 locaties in heel Nederland. Lokale gidsen laten dan zien bij welke winkels je verpakkingsvrij boodschappen kunt doen. Ook in Alphen aan den Rijn zijn twee tours gepland.

Limesjaar 2022 gisteren 12:35

ROMEINEN Cananefaten

Toen het Alphense fort Albaniana in de eerste eeuw werd gebouwd, woonden er heel weinig mensen in wat nu Zuid-Holland is. Later werden bewoners bekend onder de naam Cananefaten. Deze bevolkingsgroep bewoonde vooral het huidige Westland en mondjesmaat waren er een paar losse nederzettingen langs de kust.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 11:27

Alles over de start van het nieuwe theaterseizoen

Het programma is klaar, de brochure wordt gedrukt en Castellum maakt zich op voor de verkoop van een nieuw en bruisend theaterseizoen. Er mag alvast verklapt worden dat Waylon, Peter Pannekoek en Van der Laan & Woe in 22/23 naar Castellum komen en er staat nog veel meer moois op stapel...