Parkvilla

Marijke Licher vertrekt als directeur van Parkvilla

Marijke Licher, nu nog directeur van Cultuurcentrum Parkvilla in Alphen, vertrekt per 1 april. Zij wordt directeur-bestuurder bij Hart, een culturele instelling in Haarlem.

Als directeur was Licher verantwoordelijk voor het beleid en de dagelijkse bedrijfsvoering. “Marijke Licher heeft de afgelopen twee jaar met veel inzet en enthousiasme voor Parkvilla gewerkt. Het bestuur van Parkvilla is haar bijzonder erkentelijk voor wat ze daarmee voor de organisatie bereikt heeft”, aldus Parkvilla.

Wie de nieuwe directeur wordt van Parkvilla is nog niet bekend. Daarvoor wordt eerst een profielschets gemaakt door het bestuur. Door het veranderen van de organisatiestructuur zal de nieuwe directeur in ieder geval een meer overkoepelende functie krijgen. 

In normale tijden brengt Parkvilla jaarlijks minimaal 60.000 mensen uit de gemeente Alphen aan den Rijn in contact met Kunst & Cultuur door een actief en passief aanbod in Kunsteducatie, Filmhuis en Theater. Daarnaast is de culturele instelling aangesloten bij het samenwerkingsnetwerk BOOST.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 10:30

Running & Walkingcenter viert tienjarig jubileum

Peter, eigenaar van Running & Walkingcenter in de Raadhuisstraat in Alphen, is inmiddels een bekend gezicht in Alphen. Met zijn ongeëvenaarde kennis en ervaring met sportschoenen, heeft hij al vele mensen uit de regio mogen helpen aan de juiste loopschoenen. Samen staan we stil bij zijn tienjarig jubileum.

Sport gisteren 13:45

Een terugblik op de 55e editie van de 20 van Alphen

Het is alweer een jaar geleden dat duizenden lopers aan de start verschenen van de 20 van Alphen. Dit jaar zal de openingsklassieker van het Nederlandse hardloopseizoen helaas niet doorgaan. Daarom blikken we terug op de vorige editie van het Alphense sportevenement.