Marit Kuit
Advertorial Alphense Fijnproevers

Marit (20) over optreden bij de Alphense Fijnproevers: "Ik hoop nu vaker te kunnen optreden”

Het is alweer een paar weken geleden, maar dit jaar vond de eerste editie van de Alphense Fijnproevers plaats. De gehele maand november kon je genieten van een meergangendiner met smaakvolle live muziek. Maar wie speelden er eigenlijk? En kun je ze nog eens zien?

De artiest die in de maand november op de meeste avonden te zien was, was Marit Kuit. De 20-jarige Marit studeert Communication Science aan de Universiteit van Amsterdam en daarnaast werkt zij drie dagen in de week als content medewerker bij Alphens.nl. In haar vrije tijd zingt ze rustige en gevoelige liedjes terwijl ze zichzelf begeleidt op gitaar of op de piano. Met haar keuze in mooie, rustige en bijzondere liedjes begeleid op de piano maakte ze de culinaire avond uit helemaal compleet.

“Ik vond het heel leuk om te doen”, begint Marit. “Ik heb wel eens eerder optredens gedaan toen ik nog op de middelbare school zat, maar nog nooit zo veel als afgelopen november. Hoewel het af en toe erg druk kon zijn heb ik echt veel plezier gehad en hoop ik nu vaker te kunnen optreden.” Heb jij ook zo genoten van Marit haar muziek en wil jij dat ze op jouw bruiloft, diner of feest komt spelen? Of wil je meer weten waar en hoe ze te boeken is? Neem dan contact op via marit@alphens.nl.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.