PR sv ARC

Mark Evers blijft bij ARC

Het bestuur van sv ARC is verheugd dat Mark Evers ook in nieuwe voetbalseizoen 2020/2021 hoofdtrainer is van ARC 1. Deze selectie presteert op dit moment naar volle tevredenheid in de Hoofdklasse A.

Mark Evers is sinds het seizoen 2018/2019 verantwoordelijk voor de hoofdmacht van ARC. In het afgelopen seizoen loodste hij het team via de nacompetitie naar de Hoofdklasse. "Alhoewel ik door meerdere verenigingen ben benaderd heb ik een keuze gemaakt voor nog een jaar ARC. Ik zie nog voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen de huidige selectie en de daarin aanwezige talenten. Bovendien heb ik het erg naar m’n zin bij de club. Het is prettig werken in een vereniging waar de sfeer goed is, zaken goed geregeld zijn en aardige en gemotiveerde mensen continu bezig zijn om de club vooruit te brengen", zegt Mark in een toelichting op zijn keuze.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Romeinen vandaag 12:05

ROMEINEN Bronzen steelpan

Romeins voedsel lijkt op dat van ons. Ook de manier om voedsel te bereiden lijkt op die van ons. Eigenlijk is het natuurlijk andersom. Dus het bereiden gaat net als toen nog steeds in een oven, op het vuur en in een pan. Al koken wij niet meer in een bronzen steelpan.

Algemeen gisteren 16:38

Vannacht gaat de klok een uur terug

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 oktober gaat de wintertijd in. Dit houdt in dat de klok een uur achteruit gaat, en de dag dus een uur langer duurt!

Alphense Zendmast gisteren 13:05

Alphense zendmast gedoofd voor Nacht van de Nacht

Alle lichten van de Alphense zendmast zullen zaterdagavond 24 oktober om 21:00 uur uit gaan. Dit gebeurt ter gelegenheid van de Nacht van de Nacht. Tot 21:00 uur is de zendmast blauw gekleurd voor het 75-jarig bestaan van de Verenigde Naties.

Alphens Restaurantweek gisteren 11:59

Koeien en Kaas bij jou thuis: binnen 15 minuten je zelfgemaakte diner op tafel

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij Koeien en Kaas kunt bestellen.