PR sv ARC

Mark Evers blijft bij ARC

Het bestuur van sv ARC is verheugd dat Mark Evers ook in nieuwe voetbalseizoen 2020/2021 hoofdtrainer is van ARC 1. Deze selectie presteert op dit moment naar volle tevredenheid in de Hoofdklasse A.

Mark Evers is sinds het seizoen 2018/2019 verantwoordelijk voor de hoofdmacht van ARC. In het afgelopen seizoen loodste hij het team via de nacompetitie naar de Hoofdklasse. "Alhoewel ik door meerdere verenigingen ben benaderd heb ik een keuze gemaakt voor nog een jaar ARC. Ik zie nog voldoende ontwikkelingsmogelijkheden binnen de huidige selectie en de daarin aanwezige talenten. Bovendien heb ik het erg naar m’n zin bij de club. Het is prettig werken in een vereniging waar de sfeer goed is, zaken goed geregeld zijn en aardige en gemotiveerde mensen continu bezig zijn om de club vooruit te brengen", zegt Mark in een toelichting op zijn keuze.  


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 18:33

Alphens Restaurantweek: Brasserie de Alphense Burgemeester

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Brasserie de Alphense Burgemeester!

Overige vandaag 14:20

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

Calamiteiten vandaag 13:18

Fietsendiefstallen rondom zaterdagmarkt toegenomen

Er zijn de afgelopen weken veel aangiften bij de politie gedaan van diefstal van elektrische fietsen. Opvallend, zo zegt de politie, is dat de dieven vooral fietsen stelen die geplaatst zijn bij de zaterdagmarkt.