KV Tempo

Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede. 

Bij Tempo wordt Mark Glissenaar de opvolger van Wouter Blok, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Alphense club. In januari besloten Tempo en Blok aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. In de Korfbal League bezet Tempo de laatste plaats in het klassement. Op het veld gaat Tempo aan de leiding in de hoofdklasse, het op-een-na hoogste niveau van Nederland.

Mark Glissenaar begon zijn trainerscarrière bij IJsselvogels uit Moordrecht, de club waar hij jarenlang in de hoofdmacht speelde. Ook was hij als speler drie jaar actief op het hoogste niveau bij Meervogels (Zoetermeer). Na drie jaar als coach van IJsselvogels ging hij twee jaar geleden aan de slag bij Excelsior. Onder zijn leiding promoveerde de ploeg uit Delft in de veldcompetitie naar de Overgangsklasse.

Tempo is blij met de komst van Mark Glissenaar. De Moordrechtenaar, van beroep docent lichamelijke opvoeding, is een korfbalfanaat die past bij de ambities van de Alphense club. De komende weken wordt er gewerkt aan de verdere invulling van de technische staf voor het volgende seizoen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!