KV Tempo

Mark Glissenaar nieuwe hoofdtrainer KV Tempo

Mark Glissenaar is met ingang van het seizoen 2020-2021 de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging Tempo. De 41-jarige inwoner van Moordrecht heeft momenteel Excelsior uit Delft onder zijn hoede. 

Bij Tempo wordt Mark Glissenaar de opvolger van Wouter Blok, die bezig is aan zijn eerste seizoen bij de Alphense club. In januari besloten Tempo en Blok aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar te nemen. In de Korfbal League bezet Tempo de laatste plaats in het klassement. Op het veld gaat Tempo aan de leiding in de hoofdklasse, het op-een-na hoogste niveau van Nederland.

Mark Glissenaar begon zijn trainerscarrière bij IJsselvogels uit Moordrecht, de club waar hij jarenlang in de hoofdmacht speelde. Ook was hij als speler drie jaar actief op het hoogste niveau bij Meervogels (Zoetermeer). Na drie jaar als coach van IJsselvogels ging hij twee jaar geleden aan de slag bij Excelsior. Onder zijn leiding promoveerde de ploeg uit Delft in de veldcompetitie naar de Overgangsklasse.

Tempo is blij met de komst van Mark Glissenaar. De Moordrechtenaar, van beroep docent lichamelijke opvoeding, is een korfbalfanaat die past bij de ambities van de Alphense club. De komende weken wordt er gewerkt aan de verdere invulling van de technische staf voor het volgende seizoen.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs vandaag 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt vandaag 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.