Mark Rutte spreekt met Boskoopse kweker

Op zaterdag 10 mei gaf minister-president Mark Rutte het officiële startschot voor de VVD-campagne voor de Europese verkiezingen. Dat gebeurde op de internationale beurs Floraliën in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch.

Op deze beurs staan vanuit Regio Greenport Boskoop 40 bedrijven met 1400 m2 bomen, planten en heesters. Eén van de bedrijven is Boot & Co met vestigingen in Boskoop en Zundert. Directeur Jan de Vries van Boot & Co sprak die zaterdag op Floraliën met Mark Rutte en VVD-lijsttrekker Hans van Baalen over het belang van gelijke fytosanitaire maatregelen in heel Europa.

Om het belang van open grenzen, de euro en de agrarische sector te benadrukken bezoeken Jan Mulder, oud-Europarlementariër van de VVD  en Floor Vermeulen, kandidaat voor de VVD bij de komende Europese verkiezingen, dinsdag 20 mei, voorafgaand aan de Publieksavond in Flora, enkele bedrijven in de regio Alphen. Dat zijn Frames in Alphen aan den Rijn en natuurlijk staat ook Boot & Co in Boskoop op het programma.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Muziek vandaag 10:35

Oud Alphenaar Reinier Zonneveld wint Edison voor Beste Dance Album

De oud-Alphense techno-dj Reinier Zonneveld heeft een Edison Award gewonnen voor Beste Dance Album. De bekendmaking vond plaats in het AFAS Theater in Leusden, waar Zonneveld de voorkeur kreeg boven de gerenommeerde viervoudig Edison-winnaar Tiësto.

Advertorial Evenement vandaag 09:29

Inspiratiemiddag jongeren sterker door creativiteit

Op 19 maart organiseren Parkvilla en Khabbaz een middag vol inspiratie voor zorg- en/of welzijnsprofessionals met als thema: hoe kun je met creativiteit jongeren helpen steviger in hun schoenen te staan.

Milieu en duurzaamheid gisteren 16:41

Gemeente Alphen aan den Rijn stelt hybride lichtmasten op proef

In een stap naar duurzaamheid en energie-efficiëntie heeft de Gemeente Alphen aan den Rijn aangekondigd dat ze een proef zullen starten met hybride lichtmasten op meerdere locaties binnen de stad. De gebieden aan de Hoorn, de Genielaan en het gemeenteterrein van Langeroode aan de Genielaan zullen fungeren als proefterreinen voor deze technologische vooruitgang.

Advertorial Actie gisteren 15:26

Sim Only actie in maart bij The GSM Store!

Vanaf 29 februari 2024 krijgen nieuwe klanten die een 2-jarig Sim Only abonnement afsluiten 3 maanden 50% korting op hun abonnement. Ook betaald u geen aansluitkosten t.w.v. €15,-. Deze promotie loopt tot en met 2 april 2024. 

Overige gisteren 14:18

Deadline aanmelding stadsdichtersverkiezing verlengd

Op zondag 17 maart vindt in het Oude Raadhuis de stadsdichtersverkiezing plaats. Tijdens de verkiezing wordt bepaald wie voor de komende twee jaar de stadsdichter wordt van Alphen aan den Rijn.

Sport gisteren 13:09

13-jarige Serena pakt winst in Thailand na intensieve trainingsperiode

Alphense Serena heeft recentelijk de overwinning behaald tijdens haar trainingskamp in Thailand. Afgelopen januari begon Serena haar reis met een exclusieve 1-op-1 training met de wereldkampioen van One Championship, Superbon. Vervolgens zette ze haar trainingsinspanningen voort bij Tiger Muay Thai in Phuket, waar haar eigen trainer Phet haar met open armen ontving.