Alphens
Advertorial Winkels

Martinez chocolatier is klaar voor Valentijnsdag

Deze week is het alweer zover. Valentijnsdag. En waar maak je jouw vriend(in) nou gelukkiger mee dan… chocolade? Bij Martinez chocolatier in de Baronie zijn ze er helemaal klaar voor!

“Behalve voor onze heerlijke bonbons en andere chocolade artikelen kun je bij ons ook terecht voor leuke (chocolade)cadeau’s. Uiteraard allemaal in het thema van Valentijnsdag”, vertelt Linda Tissink van Martinez. Tot en met zaterdag 15 februari kun je profiteren van een extra korting op een pondje populaire bonbons. In plaats van € 9,45 betaal je slechts € 7,95. Dus ook voor de late beslissers is er keuze genoeg!

Martinez chocolatier

Martinez is gevestigd in winkelcentrum De Baronie. Inmiddels is de winkel alweer 4,5 jaar geopend. Martinez staat bekend om zijn heerlijke bonbons en andere chocolade specialiteiten. Allemaal gemaakt van Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Eigenaresse Linda praat je graag bij over alle producten en voorziet je van het juiste advies. Iedereen is van harte welkom in de winkel voor de beste chocolade om weg te geven, of natuurlijk gewoon lekker voor jezelf.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek vandaag 17:32

Alphens Restaurantweek: ’t Haasje - puur genieten in een huiselijke sfeer

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan restaurant ’t Haasje!

Advertorial Sport vandaag 14:05

Beachvolleybalinternationals geven clinic aan jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum

Aanstaande woensdag 12 augustus geven Puk Stubbe en Emma Piersma, winnares NK Beachvolleybal 2019, exclusief voor eigen jeugdleden van volleybalvereniging VC Castellum, een clinic in Alphen aan den Rijn. Voor het project TeamNL Beach Tour gaan de beste beachvolleyballers van Nederland het hele land door om bij volleybalverenigingen clinics te geven en/of te trainen.

Coronavirus in Alphen vandaag 12:35

Stijging van coronabesmettingen veroorzaakt door risicovol gedrag

GGD-medewerkers zien steeds vaker mensen langskomen die niet de 1,5 meter waarborgen, niet in quarantaine willen gaan of contacten verzwijgen. ‘’Dit risicovol gedrag leidt tot een stijgend aantal besmettingen en het belemmert GGD’en om hun werk te doen’’, aldus de GGD.

Advertorial Natuur en recreatie vandaag 11:27

De zomervakantie wordt extra leuk bij De Thermen2

Vanaf maandag 10 augustus start De Thermen2 tijdens het recreatief zwemmen met extra activiteiten voor kinderen tot en met 18 jaar. Doormiddel van deze activiteiten willen de Alphense zwembaden bezoekers een extra leuke zomer bezorgen.