Alphens
Advertorial Winkels

Martinez komt bij je thuis!

Het paasweekend komt eraan. Brunchen met de familie zit er misschien niet in, maar wil je ondanks dat toch iets lekkers in huis hebben? Martinez Chocolatier bezorgt alle lekkernijen gewoon bij jou thuis!

Tot en met vrijdag 10 april kunnen er diverse heerlijkheden jouw kant op komen. Denk aan een variatie aan overheerlijke paaseitjes, gevulde paaseitjes, paashazen en nog veel meer! Er is maar één ding lastig, en dat is kiezen…

Afhalen kan uiteraard ook, maar houd je dan wel aan de voorschriften. Niet meer dan 3 personen tegelijkertijd in de winkel en geef elkaar de ruimte. Afhalen kan tot en met zaterdag 11 april.

  1. Download het bestelformulier en vul deze in
  2. Mail deze naar alphen@martinezchocolade.nl met als onderwerp ‘Bezorgen [uw naam]’
  3. Bezorgdag en -tijd in overleg
  4. Betaling per Tikkie vooraf

Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Onderwijs gisteren 17:18

Dit zijn de geslaagde leerlingen van het Scala College

De vlaggen kunnen uit vandaag, op nationale slaagdag! Hier vind je alle geslaagde examenkandidaten van het Scala College (eerste tijdvak) in Alphen aan den Rijn. Van harte gefeliciteerd allemaal!

Evenementen gisteren 16:52

Zesde editie Triathlon Alphen blijft voorlopig doorgaan

Veel wedstrijden worden geannuleerd in verband met het coronavirus, maar de zesde editie van de Triathlon Alphen vindt voor alsnog gewoon doorgang op 20 september 2020. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang.

Advertorial Horeca gisteren 16:11

Genieten op het vernieuwde terras van Alfreds

Buiten genieten van een hapje en een drankje, het kan weer. Dat de terrassen weer open zijn is iets waar Alfreds zich enorm op had verheugd. Zo kunnen gasten eindelijk het totaal vernieuwde terras komen bewonderen!

Coronavirus in Alphen gisteren 15:38

Eindexamenleerling zijn in coronatijd, hoe is dat?

Vandaag, op nationale slaagdag, zetten we eindexamenleerlingen extra in het zonnetje. Hoe hebben eindexamenleerlingen dit jaar ervaren? Eindexamenleerlingen van het Ashram College delen hun verhaal.