Cultuur

Massada met uniek gospelconcert in de Adventskerk

Massada en de Queljoe gosperband komen naar Alphen naar de Adventskerk. Vanavond, 8 maart wordt een gospel- en popconcert gegeven.

Met maar liefst 15 supermuzikanten staat er een prachtig optreden op de agenda. De band Massada, waarvan de meeste leden van Molukse afkomst zijn, speelt al ruim 40 jaar. Ze vierden vele successen met misschien wel als hoogtepunt een optreden op Pinkpop tussen andere wereldberoemde artiesten. 

Gitarist Rudy de Queljoe heeft zelfs opgetreden met Pink Floyd en kent artiesten als Paul McCartney en Mick Jagger persoonlijk. Hij werd als 1 van de 12 beste Nederlandse gitaristen door Henny Vrienten van Doe Maar op TV uitgenodigd om samen met ondermeer Jan Akkerman en George Kooijmans op te treden.  

De opbrengst van het concert komt geheel ten goede aan de stichting, die de markante Adventskerk in goede conditie wil houden.  De band, geluid en overige kosten worden gesponsord door Alphens.NL, SERA en Gardini

Er is nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar, zowel op de website van Alphens.nl als aan de zaal.  

Aanvang: 20:00 uur  

Entree: 20 Euro 

 

 

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.