MB Zonnepanelen
Advertorial Algemeen

MB Zonnepanelen laat je extra profiteren van de najaarszon

Extra profiteren van de najaarszon? Als het aan MB Zonnepanelen ligt wel! Heerlijk, maar niet alleen om buiten te zitten. De zon geeft ons namelijk energie, zonne-energie. 

Op steeds meer daken liggen tegenwoordig zonnepanelen. Met zonnepanelen draag je bij aan een duurzame toekomst, maar verlaag je ook jouw maandelijkse energiekosten. Het opwekken van zonne-energie is namelijk één van de makkelijkste manieren om geld te besparen. Geniet dus van die najaarszon! Want niet alleen in de zomer, ook in deze tijd ervaar je de voordelen van zonnepanelen op jouw huis of bedrijfspand. 

MB Zonnepanelen leverde en installeerde al heel veel zonnepanelen in Alphen aan den Rijn en omgeving. Het bedrijf blijft zich steeds verbeteren. In de zonnepanelenbranche gaan de ontwikkelingen razendsnel. De specialisten van MB Zonnepanelen werken altijd met up-to-date kennis, de nieuwste technieken en beste materialen.

“Wat is mijn besparing als ik kies voor zonnepanelen?” Die vraag krijgt MB Zonnepanelen dagelijks. Hun eigen adviseurs geven daar antwoord op. Een eerlijk antwoord, met daarbij een eerlijke prijs. De kracht van MB Zonnepanelen ligt in kennis en vakmanschap. Zij vinden het belangrijk dat je als consument of bedrijf 100% moet kunnen vertrouwen op kwaliteit en service. "Bij ons ben je daarvan verzekerd!"

Overweeg je zonnepanelen aan te schaffen? Of wil je meer weten over energie besparen met zonne-energie? MB Zonnepanelen kan die besparing voor je uitrekenen. Vraag gerust om advies via www.mb-zonnepanelen.nl.

MB-Zonnepanelen-projecten.png


Meer nieuws

Politie gisteren 18:55

Politie arresteert Alphenaren voor witwassen en drugshandel

Op dinsdagochtend 27 oktober heeft de politie drie Alphenaren aangehouden. Twee Alphenaren (34 en 35) zijn aangehouden als hoofdverdachten op verdenking van witwassen en handel en productie in softdrugs. De andere Alphenaar (22) is aangehouden als medeverdachte. 

Onderwijs gisteren 18:24

Lyceumleerlingen komen voor het eerst in het nieuwe schoolgebouw

Een feestelijke dag voor leerlingen van het Groene Hart Lyceum in Alphen. Zij mochten op dinsdag 27 oktober namelijk voor het eerst kennis maken met hun nieuwe school. Alle leerjaren volgden apart van elkaar een programma op school om het gebouw te leren kennen. Woensdag is de eerste echte lesdag in het nieuwe schoolgebouw.

Advertorial Horeca gisteren 17:49

Bedrijfskerstdiner wordt spectaculaire Drive Thru

Alfreds heeft iets unieks bedacht. Normaal gesproken hebben zij in de decembertijd veel bedrijven die bij hen de kerstdiners en kerstborrels boeken. Dit jaar wordt dat toch even anders, dus daar moest een nieuw en uniek idee voor komen: de Alfreds Drive Thru!

Politie gisteren 17:22

Jongens fietsen over straat met ‘coronabanner’

Het was een merkwaardig gezicht toen politieagenten zaterdagnacht drie jongens in de Planetenbuurt zagen fietsen. Zij hadden namelijk een banner met daarop de coronaregels bij zich.