Advertorial Economie

McHappy Day bij restaurants McDonald's in Alphen

Op McHappy Day, woensdag 21 november 2018, bedanken alle restaurants van McDonald's in Nederland hun gasten voor hun bijdrage aan het Ronald McDonald Kinderfonds via de aankoop van een Happy Meal. Bovendien gaat er van iedere bestelling een donatie naar het Ronald McDonald Kinderfonds en ontvangen gasten een unieke Happy Meal Box.

Dit jaar vinden in de verschillende restaurants van McDonald's diverse activiteiten plaats. Ook de McDonald's restaurants in Alphen aan de Rijn zetten het Ronald McDonald Kinderfonds op McHappy Day in het zonnetje. 

Het Happy Meal, symbool van de samenwerking tussen McDonald's en het Ronald McDonald Kinderfonds, wordt op McHappy Day geserveerd in een speciale Happy Meal box, ontworpen door kinderen van wie het gezin zelf gebruik heeft gemaakt van een van de Ronald McDonald Huizen. Bovendien worden er in veel McDonald's restaurants speciale activiteiten georganiseerd: van schminken tot een knutselmiddag, en van professionele voetballers en vrijwilligers uit de Ronald McDonald Huizen die een handje meehelpen in de restaurants tot optredens van artiesten.

Samenwerking
Een ziek kind kan zijn ouders niet missen, en daarom zetten het Ronald McDonald Kinderfonds en McDonald's zich al ruim dertig jaar in om gezinnen tijdens de lastige periode wanneer een kind in het ziekenhuis ligt, samen te laten zijn.

Erwin Dito, Director Marketing & Supply Chain: "De betrokkenheid van onze gasten bij het Ronald McDonald Kinderfonds is hartverwarmend. Ik wil graag, samen met al onze Franchisenemers en Crew, onze gasten bedanken voor hun bijdrage aan het goede werk van het Kinderfonds."


Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.